« Hur vore det om Anders Borg lade sig en timme tidigare på kvällen? | Startsidan | Sexbloggar är nya trenden på nätet »

4 februari 2007

Tvätt och datorpyssel

Jag har fått tillbaka datorn nu och har installerat om det mesta. Jag retade mig på ett felmeddelande i Loggboken under System: Fel Källa ati2mtag som visades dubbelt varje gång datorn startades. Men nu har jag löst det efter att ha installerat lite ATI-drivrutiner som tydligen saknades. Sedan har jag bökat med ett felmeddelande som kom varje gång jag stängde/startade om datorn: PSWX kan inte avslutas. Det fixade jag genom att gå in i Registry och ändra en sökväg till skrivarens drivrutin till en speciell fil och nu verkar det vara åtgärdat.

Ja, jag är petig. Men det ska inte finnas några röda kors och fel i Loggfilen varken under System eller Program, inte enligt min åsikt. Gula trekantiga varningar kan jag stå ut med. Men jag försöker alltid kolla upp varför de visas.

Samtidigt håller jag på och stortvättar. Resväskans innehåll samt den vanliga tvätten. Det är tråkigt att tvätta i tvättstugan som är riktigt gammeldags i mina ögon. Det finns inte någon torktumlare, vilket jag saknar. Det finns ett torkskåp och ett torkrum. Det som hängs i torkrummet tar hundra år innan det torkar och det som hängs in i torkskåpet blir stelt, trots sköljmedel.

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 4, 2007 06:29 EM

Kommentarer

man kan okcså tvättra för hand det säjer jag nu yo

men inte strumpror dom tvättrar man för fötter

Skrivet av: embryo datum: februari 5, 2007 09:03 FM

T - misstänkar att det inte ens finns en dito. Ska in och speja.

Tumlare gör kläderna lite mjukare och ja - hur kan en ensam person få så mycket tvätt. Det är underligt :).

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: februari 5, 2007 07:42 FM

Ja tumlare är absolut att föredra :-) Det hade nog tom blivit olidligt om jag inte haft någon sådan med tanke på att jag redan i år har hunnit med att starta 43 tvättmaskiner *s*

Skrivet av: Cam datum: februari 5, 2007 12:56 FM

Misstänker att det sitter en avfuktare i torkrummet... Dom är ofta snålt inställda. Lossa fyra skruvar och vrid upp skiten på max! Hälsningar: "f.d. fastighetsanställd" ;)

Skrivet av: t datum: februari 4, 2007 09:50 EM

Välkommen hem igen! Trevligt att läsa att du haft en fin resa.

Tvätt....jag fattar inte att jag har så mycket tvätt fast jag bara tvättar till mig själv.

Skrivet av: Åsa datum: februari 4, 2007 09:03 EM