« Tvätt och datorpyssel | Startsidan | Money makes the world go round »

5 februari 2007

Sexbloggar är nya trenden på nätet

Det finns bloggar till allt :) numera.
Alla kan hitta sin nisch på nätet.

Lena, 37, skriver om sitt dubbelliv som älskarinna åt flera olika män. Hennes make och barn vet ingenting.
- Den enda som känner till det är min bästa väninna, berättar Lena.

En som vet – är en för mycket. Den som funderar på att börja sexblogga och verkligen lämna ut ALLT borde nog se till att INGEN vet vem som ligger bakom bloggen. För annars finns risken för komplikationer, att sanningen kommer fram till eventuell partner eller att personen bakom bloggen avslöjas och ofrivilligt hängs ut på andra bloggar. Jag undrar om alla är medvetna om denna risk?

Jag läser aldrig modebloggar, men de har sin funktion. De är populära för de allra flesta är intresserade av mode. Jag läser inte sexbloggar. De är säkert också populära misstänker jag. Men för min del går gränsen någonstans just där. Kalla mig puritan eller vad som helst. Men smaken är som baken, delad.

Andra bloggar om: och

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 5, 2007 08:53 FM

Kommentarer

jag läser en salig blandning av bloggar, men främst de dagböcker som står att finna. jag tycker personligen att det är intet fel med modebloggar även om de inte intresserar mig så för det är så ytligt och ja, jag kan väl läsa elle om jag vill se modeller på catwalken iförda det senaste. jag tycker främst om personlighet! :) här är det alltid roligt och varierande att vara. ha en bra vecka!

Skrivet av: Vargakvinnan datum: februari 5, 2007 10:53 EM

Jag förutsätter att vuxna människor vet vad de gör och tänker på konsekvenserna.'

Vad jag förvånas över är att så många tror att deras barn, föräldrar, arbetskamrater, grannar osv aldrig skulle kunna lista ut vilka de är. För de som känner igen lite går det ofta att nysta reda på mer också.

Skrivet av: Åsa datum: februari 5, 2007 08:22 EM

Claes, är indet en sådan handlig urkundsförfalskning iom att domänköp är ett avtal?

Skrivet av: Mickey J Barczyk datum: februari 5, 2007 11:28 FM

Mickey J Barczyk!

När man köper en domän så är det inte säkert att den står under ägarens namn. Det går fin-fint att skriva ett annat namn.

Skrivet av: Claes datum: februari 5, 2007 10:09 FM

Jag har tänkt ett par gånger på detta, speciellt när vissa bloggare som tror sig vara hemliga köper en domän där de lägger sin blogg på. Har man ett eget domän så går namnet att spåra, och sedan är det inget svårt att hitta personens livsbiografi ur myndighetns register.

För något år sedan hade jag en tjej som skriv intima mail till mig. Det var kul ett tag med det kändes till slut konstigt på något sätt att hon i princip visste allt om mig (hon sa att hon kände mig) och jag visste inget om henne.

Efter att ha googlat lite efter hennes email-adress hittade jag nicknames som hon använde här och där. Kollade IP-numret och frågade ett par personer jag kände i staden där IP kom ifrån om de kände till mailadressen och nicknames i fråga.

Slutligen visade det sig att det var en gammal kurskamrat från högskolan. Det tog 3 timmar att spåra henne, det var inte ens en utmaning.

Skrivet av: Mickey J Barczyk datum: februari 5, 2007 09:58 FM

jag läser bara roliga bloggar :)

Skrivet av: Lolita datum: februari 5, 2007 08:57 FM