« december 2007 | Startsidan | februari 2008 »

30 januari 2008

Livet är som en sinuskurva

Nu har så många sagt att jag bara måste ge ett livstecken ifrån mig och här kommer det. Jag ska inte gnälla så mycket om min hälsa men förra veckan åkte jag in akut och fick vätske- och blodtransfusioner, men mot vad jag trodde så blev jag sämre. Jag ligger lite lågt just nu, eftersom jag inte orkar mycket mer. Men jag kommer igen. Lite på det!

Livet är som en oregelbunden sinuskurva. Just nu finns jag i botten på en till synes oändlig dito, men jag vet att det vänder och en vacker dag är det bara att tacka och ta emot att sinuskurvan vänder upp igen.

Tack för alla uppmuntrande kommentarerer. De har värmt. Jag kopplar vissa dagar inte alls upp mig och andra dagar bara 10 minuter för att kolla posten. Men jag är hemskt dålig på att svara på mail från okända just nu om html-frågor osv, hoppas det kan ursäktas? Det finns en utmärkt anslagstavla på guiden där det finns kunnigt folk som fortfarande har orken att helt gratis, som det var i Internets början, att hjälpa andra.

Jag blir lite nostalgisk. Skillnaden är så stor mellan 1996 och nu. Men utvecklingen är väl ofrånkomlig. Money makes the world go round.

Sköt om er.
Det försöker jag göra.

// Annica Tiger

Annica Tiger 5:30 EM | Google

2 januari 2008

Ingen rolig nyårspresent

Som jag misstänkte så skulle min sjukskrivning medföra konsekvenser angående min nuvarande provanställning. Min före detta provanställning kanske jag ska skriva, då den härmed är avslutad. I dag var jag kallad till chefen och han lämnade över ett papper med detta besked, vilket ändå kom som en liten chock. Jag trodde faktiskt inte att han skulle ha mage att avsluta min provanställning under min sjukskrivningsperiod och definitivt inte under min cellgiftsbehandling.

Jag kommer att bli frisk, och fit to fight, men han verkar inte ens vilja se fram emot den dagen. Snacka om att missbruka resurser. Hans motivering var verkligen oproffsig, jag har jobbat som chef tidigare och kan faktiskt såga hans agerande rakt av genom mina egna erfarenheter som chef. Så agerar man inte om man anser sig vara en bra chef.

Han anser sig nog vara en bra chef, men....dit är det en lång resa för honom innan han blir torr bakom öronen och blir en bra chef, om någonsin. Han borde sluta avbryta sina anställda när de talar och lyssna vad de har att säga till punkt och sluta idissla mantrat - Det är jag som är chef och det är jag som bestämmer. Han har i sin tur chefer ovan sig.....

Suger fett, det är den enda kommentar jag har. Snacka om att slå på någon som redan ligger ned.

// Annica Tiger

Annica Tiger 2:37 EM | Google