« Ingen rolig nyårspresent | Startsidan | Tiden bara rinner iväg »

30 januari 2008

Livet är som en sinuskurva

Nu har så många sagt att jag bara måste ge ett livstecken ifrån mig och här kommer det. Jag ska inte gnälla så mycket om min hälsa men förra veckan åkte jag in akut och fick vätske- och blodtransfusioner, men mot vad jag trodde så blev jag sämre. Jag ligger lite lågt just nu, eftersom jag inte orkar mycket mer. Men jag kommer igen. Lite på det!

Livet är som en oregelbunden sinuskurva. Just nu finns jag i botten på en till synes oändlig dito, men jag vet att det vänder och en vacker dag är det bara att tacka och ta emot att sinuskurvan vänder upp igen.

Tack för alla uppmuntrande kommentarerer. De har värmt. Jag kopplar vissa dagar inte alls upp mig och andra dagar bara 10 minuter för att kolla posten. Men jag är hemskt dålig på att svara på mail från okända just nu om html-frågor osv, hoppas det kan ursäktas? Det finns en utmärkt anslagstavla på guiden där det finns kunnigt folk som fortfarande har orken att helt gratis, som det var i Internets början, att hjälpa andra.

Jag blir lite nostalgisk. Skillnaden är så stor mellan 1996 och nu. Men utvecklingen är väl ofrånkomlig. Money makes the world go round.

Sköt om er.
Det försöker jag göra.

// Annica Tiger

Annica Tiger januari 30, 2008 5:30 EM