« A White Christmas | Startsidan | Livet är som en sinuskurva »

2 januari 2008

Ingen rolig nyårspresent

Som jag misstänkte så skulle min sjukskrivning medföra konsekvenser angående min nuvarande provanställning. Min före detta provanställning kanske jag ska skriva, då den härmed är avslutad. I dag var jag kallad till chefen och han lämnade över ett papper med detta besked, vilket ändå kom som en liten chock. Jag trodde faktiskt inte att han skulle ha mage att avsluta min provanställning under min sjukskrivningsperiod och definitivt inte under min cellgiftsbehandling.

Jag kommer att bli frisk, och fit to fight, men han verkar inte ens vilja se fram emot den dagen. Snacka om att missbruka resurser. Hans motivering var verkligen oproffsig, jag har jobbat som chef tidigare och kan faktiskt såga hans agerande rakt av genom mina egna erfarenheter som chef. Så agerar man inte om man anser sig vara en bra chef.

Han anser sig nog vara en bra chef, men....dit är det en lång resa för honom innan han blir torr bakom öronen och blir en bra chef, om någonsin. Han borde sluta avbryta sina anställda när de talar och lyssna vad de har att säga till punkt och sluta idissla mantrat - Det är jag som är chef och det är jag som bestämmer. Han har i sin tur chefer ovan sig.....

Suger fett, det är den enda kommentar jag har. Snacka om att slå på någon som redan ligger ned.

// Annica Tiger

Annica Tiger januari 2, 2008 2:37 EM