« Nu har jag ställt bilen... | Startsidan | Ingen rolig nyårspresent »

16 december 2007

A White Christmas

Jag kan själv inte komma in på denna sajt "Kramas för de ensamma" då jag inte har flash installerat, men information finns även på Röda Korsets hemsida. Ge bort en kram till jul. En god tanke tycker jag.

Röda Korsets julinsamling syftar till att inbringa pengar för att bryta människors ofrivilliga isolering. I år gör vi det genom att sälja kramar i olika sammanhang.

Jag själv firar som sagt inte jul, men till alla andra som gör det hoppas jag att julhelgen blir trevlig och att ni laddar batterierna ordentligt. Vintern är lång. Låt barnens ögon tindra av glädje, inte av tårar.

Julen är till för barnen, sägs det. Det är julklappar, julgodis och Kalle Anka på tv:n. För många barn tar alkoholen fokus från allt det där och får de vuxna att bete sig annorlunda, även efter små mängder. Att en förälder eller släkting blir lite extra flamsig eller högljudd skapar ofta en känsla av otrygghet. Och för de över 200 000 barn som lever i missbrukarmiljöer är julen ofta den värsta helgen på året.

Alla barn har rätt till en vit jul.

Take care!
Du har inte bara ansvaret för dig själv,
utan för alla runt omkring dig.

BTW - jag vill tacka för alla peppande mail som jag fått och alla uppmuntrande kommentarer i bloggen. De värmer.

// Annica Tiger

Annica Tiger december 16, 2007 4:52 FM