« november 2008 | Startsidan | januari 2009 »

31 december 2008

Gott nytt år!

Nu står ett nytt år och knackar på dörren. I kväll släpps det nya året in vid midnatt, oavsett om det är välkommet eller inte.

Tiden går inte att hejda. Sekunderna tickar på. Livet rinner undan i samma takt. Det gamla året kommer att gå ut bakvägen och med det bara vara ett minne blott.

Men minnena kommer att bestå, en del längre än andra. En del minnen är glada och kommer att dröja kvar, andra minnen har redan glömts bort eller kommer att glömmas bort så fort som möjligt.

År 2008 har för mig varit ett omtumlande år. Nästan osannolikt i viss mån. Men minnena kommer att finnas kvar länge. Ljuva minnen, en del på gränsen till bitterljuva.

Jag välkomnar det nya året och som de flesta hoppas jag på att 2009 blir lika bra eller ännu bättre än 2008.

Ett gott nytt år till er alla!

// Annica Tiger

Annica Tiger 7:03 FM | Google

25 december 2008

God Jul

<citat AB>Mannen nekades inträde på Casino Cosmopol i Stockholm två gånger. Trots det återkom han och avlossade ett okänt antal skott. Två kvinnor skadades lindrigt. En ordningsvakt tros ha träffats i magen eller huvudet.</citat AB>

Undra om han sa God Jul? Vad felas somliga? Yisses, bara för att man inte blir insläppt tar man väl inte till skjutvapen? Hoppas verkligen de får tag på mannen. Han borde inte få gå lös ute.

Själv önskar jag er alla en God Jul på ett lite mer fridfullt sätt via min blogg. I dag börjar mitt julfirande, i går jobbade jag hela dagen och stöp som en fura i sängen när jag kom hem.

// Annica Tiger

Annica Tiger 4:39 FM | Google

2 december 2008

Så var det med den jämlikheten?

Varför kan inte en kille vara en lucia? Står det ristat i sten att det måste vara en tjej? Vad ger rektorns beslut för signaler? Ett val av lucia som ogiltigförklaras av rektorn bara för att en kille valdes. Kan tjejer vara stjärngossar kan väl en kille vara lucia? Enda kravet borde vara att personen kan sjunga, samt tar uppdraget seriöst och inte som ploj.

// Annica Tiger

Annica Tiger 7:08 EM | Google