« september 2008 | Startsidan | november 2008 »

16 oktober 2008

55+

Jaha, dags att köpa vitaminer märkta 55+ nu :-). Jag jobbade på födelsedagen och dagen efter så med andra ord blev inget firande för min del. Vilket i för sig inte spelade någon roll. Ett år till, är det något att fira egentligen?

Jag borde skaffa mig en liten behändig dator och en mobil uppkoppling. Kanske det skulle bli lite mer bloggning av då, för det är på dagen tankar och funderingar formas, men de hinner försvinna i rök när jag kommer hem och är trött efter en lång dag och sängen känns som ett bättre alternativ än att starta den stationära datorn. Att blogga på lunchen skulle passa bättre.

Jag trivs med jobbet, det är fart och fläng för det mesta. Det är inte alla förunnat att tycka att det är roligt att gå till jobbet varje morgon. Tankarna går till alla andra som inte har ett jobb att gå till. Det är inte lätt att få ett jobb ens för de som är unga och än värre för de som passerat bäst före datum. Alliansen gör ju allt för att djävlas med dem och alla andra som inte passar in i deras mall.

// Annica Tiger

Annica Tiger 2:15 FM | Google