Startsidan | september 2003 »

31 augusti 2003

Fartdåre

Jag? Inte alls. Men 30 mil tog bara 2,5 timmar att avverka nu på eftermiddagen. En och annan med penisförlängare typ BMW och Mersa blev omkörda. En gubbe blev tvärförbannad och körde om mig gång på gång :). Staken slaknade varje gång en Skoda Felicia stånkade förbi i ytterfilen kanske?

Jag har haft en trevlig helg.
*kramar om er alla därnere*

Annica Tiger 6:45 EM | Google

30 augusti 2003

Hembesök

Nu packar jag ihop den gamla datorn och drar ned till södra Sverige. Min dotter ska få den. Jag har beställt en ny maskin och den kommer väl i veckan. Får jag hoppas. Jag kör via den bärbara så länge.

Det ska bli kul att träffa mitt barnbarn och min dotter. På grund av det fysiska avståndet sker det inte så ofta. Det är en bit att åka. Jag vet att vi borde ses oftare.

// mormor Annica Tiger

Annica Tiger 7:01 FM | Google

29 augusti 2003

Jantelagen

Jantelagen=Sveriges grundlag?

Du skall inte tro att du är något.
Du skall inte tro att du är lika god som vi.
Du skall inte tro att du är klokare än vi.
Du skall inte inbilla dig att du är bättre än vi.
Du skall inte tro att du vet mera än vi.
Du skall inte tro att du är förmer än vi.
Du skall inte tro att du duger till något.
Du skall inte skratta åt oss.
Du skall inte tro att några bryr sig om dig.
Du skall inte tro att du kan lära oss något.

// Annica Tiger

Annica Tiger 2:53 EM | Google

28 augusti 2003

EMU en struts eller ett val?

Ja- och nej-sidan har fått statliga bidrag på knappt 60 miljoner var. Men addera sedan mer än 300 miljoner som ja-sidan fått via näringslivet så väger vågskålen något skevt. Kan det bli ett rättvist val då? Jag vet inte. Men jag tycker att det är fel att inte nej-sidan får lika mycket resurser. Att dessutom media helt klart favoriserar och gynnar ja-sidan gör inte saken bättre, i mina ögon.

Det är de osäkra väljarna som kommer att avgöra valet. Risken (ja, jag anser inte att det är chansen) att ja-sidan fångar upp dem via annonser och andra jippon är stor.

Jag såg inte Uppdrag Granskning men jag har nu under natten läst lite på deras sajt om gårdagens avsnitt som verkade vara riktigt bra. Läs mer om det. --->

// Annica Tiger - en ständig Nej-sägare :)

Annica Tiger 2:37 FM | Google

27 augusti 2003

Svensk kassatjänst

Svensk kassatjänst ter sig som ett skämt för den oinvigde. Det vill säga oss alla. Jag har lantbrevbärare, av henne kan jag köpa frimärken, betala räkningar, få ut pengar, lämna och ta emot paket i en och samma bil. Men häromdagen behövde jag ta ut pengar efter att lantbrevbärarturen gått. Jag sov och hörde inte henne tuta utanför grinden.

I Bro har Svensk kassatjänst ett kontor bakom Statoil-macken. På en yta inte större än vårt lilla badrum köade nio personer. Jomenvisst. Det gick bra att få ut sina pengar, mot en viss avgift. Men att köpa ett litet frimärke, det gick sig inte. Då hänvisades jag till ICA, på andra sidan centrum. Inte heller gick det att få ta ut mina två postförskott jag hade för avsikt att få med mig hem, fastän Svensk kassatjänst huserar i samma hus som brevbäringen. Nej, då fick jag styra kosan mot brevbärarentren och ringa på. Efter ett tag kom en farbror brevbärare ut och hjälpte mig.

Jag är ung och frisk och kan ta detta som ett enda stort skämt, men hur sjutton upplever våra äldre pensionärer detta sammelsurium, denna parodi på nya Posten?

// Annica Tiger - med spring i benen

(som Annika riktigt påpekade heter det
Svensk kassaservice och inget annat.)

Annica Tiger 7:33 FM | Google

26 augusti 2003

Newfoundlandshund

Tobbe hade en länk i sin Reload som jag följde och läste. Läste och grät floder. Blev arg. Blev illa berörd. Blev ledsen. Blev förtvivlad. Det handlade om en Njuffe som fick sluta sina dagar i förtid.

Det måste vara något radikalt fel på mig. Djur berör mig mer än människor. Jag kan läsa om att 40 människor sprängts i småbitar i Indien, men jag bara läser och noterar. Men så fort det handlar om djur som far illa berörs jag långt in i min förborgade själ. Jag kan gråta floder när jag tänker på och saknar mina egna hundar, som fått sluta sina dagar på grund av sjukdom eller ålderdom. Jag kan sucka förtvivlat när jag passerar en överkörd räv. Jag rörs in i hjärteroten när jag läser om djur som behandlas illa. Är det bara jag som är så här?

Jag vill så gärna ha en hund igen. En Njuffe givetvis. Läs mer om denna bedårade ras! Men samtidigt känner jag att jag måste ta i tu med en del saker och då finns det inte plats för en hund med i bilden. Just nu. Men den dagen jag är mogen igen, då tror jag att jag ska ta hand om en Njuffe, som blivit en *left over*. Tänk att få ge en hund ett nytt kärleksfullt hem.

// Annica Tiger

Annica Tiger 2:48 EM | Google

Livet

När jag var yngre så vägde jag några kilon mindre. Jag behövde aldrig hålla in magen när jag hade en snäv klänning. Men nu när jag är äldre har min kropp gjort sig fri. Det finns elastisk komfort där min midja satt en gång. Italienska skor måste vara två storlekar större, om fötterna alls går i, och grenen på strumpbyxorna sitter alltför ofta nere vid knäna.

Men jag har också lärt mig, att det spelar ingen roll vad som händer, eller hur svart allt känns idag; livet går vidare och imorgon blir en bättre dag. Jag har lärt mig, att det säger mycket om en människa, hur han/hon hanterar dessa tre saker; en regnig dag, borttappat bagage och hoptrasslade julgransljus.

Jag har lärt mig att oavsett vilken relation du har till dina föräldrar, så kommer du att sakna dem, när de inte finns där mer. Jag har lärt mig att, att skaffa sig pengar och saker, är inte detsamma som att skapa sig ett liv.

Jag har lärt mig, att livet ibland ger dig en andra chans. Jag har lärt mig att man inte kan gå igenom livet med en plockhandske på båda händerna. Ibland måste man också kasta tillbaka bollen.

Jag har lärt mig, att när jag beslutar något direkt från hjärtat, så har jag också oftast tagit rätt beslut. Jag har lärt mig, att även om jag har smärta, så behöver jag inte ge andra det. Jag har lärt mig, att varje dag ska man sträcka ut handen till någon. Alla behöver en varm tanke eller en vänlig klapp på axeln.

Jag har lärt mig, att jag fortfarande har mycket att lära. Jag har lärt mig, att människor kommer att glömma bort vad du sagt och saker du gjort, men de kommer aldrig att glömma hur du fick dem att känna sig. Sänd detta till 5 fantastiska kvinnor idag och något bra kommer att hända.... Du kommer i alla fall att ha talat om för en annan kvinna att du tycker hon är fantastisk, och kanske ha fått henne att småle!

MEN...om du inte gör det...så kommer resåren att braka och dina strumpbyxor att ramla ner till fötterna!!!

---------------

Nu sände jag aldrig detta vidare. Men detta mail har legat länge i min inbox och grott. Jag har läst det flera gånger och för varje gång så inser jag att mycket i det stämmer. Trots att jag ryckte på axlarna första gången jag läste det och definitivt inte sände det vidare till någon annan. Men nu sänder jag det vidare här. Det kanske når fler än fem då :))).

Ha en underbar dag! Take care! Tänk på att hjärtat inte får rynkor.

// Annica Tiger

Annica Tiger 2:27 FM | Google

25 augusti 2003

Evolutionens irrfärder

Om 125.000 år kommer mannen att vara utrotad. Jag för min del tror inte ens att jorden kommer att existera i den form som nu om så många år. Innan dess lär vi människor ha både förstört och utplånat planeten Jorden.

Det är oroväckande att mannens kromosomer håller på att utarmas. Men läkarvetenskapen lär utröna hur detta ska kunna korrigeras. Det gäller ju männen :). Skämt åsido...men visst är det oroväckande.

Om evolutionens irrfärder vet vi väldigt lite. Egentligen.

Från det ena till det andra. Jag är hemskt sugen på att köpa en ny dator. Kollar runt. Drömmer.

// Annica Tiger

Annica Tiger 4:23 EM | Google

24 augusti 2003

Prägling

Grannarna gräver ned sin vattenslang frostfritt. Det hördes in till sovrummet, även med öronproppar :,).

BTW - grattis alla våra friidrottare som kämpar på!

-----------------------------

För att knyta an till det tidigare inlägget. Barn präglas. Av oss. Därför är det så viktigt att vi ger dem en trygg och harmonisk uppväxt. Lär dem skillnaden mellan rätt och fel. Annars kan det bli fel.

En dansk* undersökning som omfattade 400 barn från misshandelshem visar att barnen far illa, mycket illa av att modern misshandlas. 85% av dem hade varit i samma rum där misshandeln begåtts och ytterligare 13% hade varit i ett rum bredvid/hört misshandeln. Mer än vart tredje barn hade varit närvarande när mamman hotats till livet.

Många barn får svåra skuldkänslor och tror att de är medskyldiga till föräldrarnas bråk. Pojkarna kan börja identifiera sig med pappan som slår samt flickorna kan ta efter mammornas sätt att *förneka* våldet. Ett farligt socialt arv. Ett barns rätt är att slippa dylikt!

*Källa: Sista slaget - Margreth Eklund-Moroney (läs mer på min sida om Kvinnor).

// Ha en bra kväller Annica Tiger

Annica Tiger 5:05 EM | Google

Tänder till?

– Man tänder till.
Detta skulle vara en förklaring till att maken dödade sin fru med flera hugg av en fiskekniv. Enligt advokaten var inte avsikten att döda. Och? Lite – inte skära bara rispa? Mannen tyckte att det var jobbigt att ensam ansvara för hushållet. Ja, nu lär han slippa det för ett bra tag. Eller så kryssas han och slipper ut om sex månader.

Våld är ingen lösning på problemen. Tänk om vi kunde lära våra barn det redan i sandlådan? Man kan inte ta saker med våld. Man får ingen kärlek med våld. Man löser inget med våld.

// Annica Tiger

Annica Tiger 1:05 FM | Google

23 augusti 2003

Narcissism

Någon swipnettare gjorde detta inlägg häromdagen.

---------------------------------------------

Rätten att slippa kränkande lögner står över de kränkande lögnarnas inbillade yttrandefrihet. Civilisationens väktare skall inte blott täppa till truten på de kränkande lögnarna, utan därtill beröva dem livet.

Narcissister kan inte botas.
Narcissister saknar människovärde.

---------------------------------------------

Svenska Akademiens ordlista
narciss|ism [-is'm] s. -en sjuklig självupptagenhet, självförälskelse

Norstedts stora svenska ordbok
narcissism subst. ~en
förälskelse i det egna jaget <psykol.> narcissistisk

Jag är nog alldeles för dum i huvudet för att ens förstå vad som avses. Beröva dem livet? Ah, det vore väl alldeles för enkelt? Det är inte lösningen på några problem. Våld föder våld. Jag tycker bara det låter praktiskt. Om ingen blir älskad är det väl lika bra att älska sig själv. Typ! :-)))

// Annica Tiger

Annica Tiger 3:13 EM | Google

Sov inte bort livet

Trots att jag jobbade i går och skall så göra i natt igen vill inte kroppen sova. Jag vill. Men inte den. Det är för ljust. Det är för soligt. Det är för varmt.

Sov inte bort livet säger en del. Njae, det kan kan jag inte påstås göra direkt. Det tråkiga är att jag alltid är så trött dagen efter nattpassen och istället för att kunna utnyttja ledigheten slöar jag bort den. Jag fördrar att jobba dag.

// Annica

Annica Tiger 3:08 EM | Google

Spam

Inte dog Internet i går klockan 20.00? Sobig-viruset skulle slå ut nätet, var det förutspått. Jag tycker det funkar som vanligt? Fast nu sitter jag en bred lina. Att surfa via modem kanske har varit trögt?

Carro är nog inte vidare glad åt mina försök att skriva i hennes gästbok :(. Min Netscape verkar få tuppjuck varje gång jag ska göra ett inlägg. Istället för ett blir det flera. Då menar jag flera. Rena rama spammet. Tråkigt! Än mer då hon inte tycks kunna korrigera det hela. Det är sällan jag skriver i andras gästböcker. Det kanske beror på att jag så sällan har något vettigt att säga/skriva?

// Annica Tiger

Annica Tiger 4:06 FM | Google

22 augusti 2003

.pm-filer

extlib/LWP/UserAgent.pm
extlib/HTML/HeadParser.pm
extlib/HTML/LinkExtor.pm

Jag har hämtat dem dom. Allihop. Men har inte luskat ut hur de ska hanteras? Jo, jag vet vart de ska ligga till och med. Men vad är en .pm fil för något? Hur ska den hanteras? Kompileras? Vanligt .pl-hantering? Mysterierna är många :). Jag hade tänkt att få de senaste länkarna inkluderade i sidebaren. Men nu ska jag åka och jobba. Tre nätter på raken.

// Annica Tiger

Annica Tiger 4:36 EM | Google

Flash mob

Jag missade flash-mobben i onsdags. Men idén kände jag igen :).

Nu går skam på torra land. Klädjätten Lindex ska börja sälja vadderade barn-behåar i höst. Ytterst små storlekar av push-up behåar, märkta Disney och dekorerade med Mimmi Pigg-figurer och andra sagomotiv. Snacka om pedofilernas julafton. Varför ska små flickor ens bära en behå? Varför sexualisera barns kläder?

Före detta polis (kanske en riktigt mullig mansgris *asg*) hade sex med grisar. Tagen på bar gärning och förevigad på bild. Stackars grisar.

Hur kunde de lämna tillbaka valparna till smugglarna? När de kan behandla dem så inför smuggelförsöket begriper ju vem som helst vad som kommer att hända med dem efter tillbakaresan. Det jag befarar kanske redan har hänt? Fy bubblan säger jag bara. Djur är oxå människor, eller hur var det? När jag läser sådant här blir jag så ledsen och upprörd över hur vi människor ibland beter oss.

// Annica Tiger med lite osorterade tankar på morgonkvisten

Annica Tiger 7:13 FM | Google

21 augusti 2003

Rättsövergrepp

En man dömd till 80 timmars samhällstjänst (alltså ej fängelse underligt nog) samt skadestånd till den kvinna han misshandlat i flera år har överklagat tingsrättens dom till hovrätten. Detta innebär att kvinnan måste vittna igen. Trots att hon mår psykiskt dåligt och inte orkar, insisterar mannens advokat på att hon ska upp i båset igen och godkänner inte det inspelade vittnesmålet från tingsrätten.

Mannen kan via rättsväsendet få fortsätta sin psykiska misshandel av kvinnan. Helt utan risk för ytterligare påföljd. Hon har dessutom ålagts 7000 kronor i vite då hon inte orkat med pressen att återigen vittna, trots intyg från läkare att hon inte mår bra av detta. Snacka om att bli påkörd två gånger, på samma gång.

När ska offret sluta betraktas som förövare?
När ska offret sluta skuldbeläggas?

Jag har funderat på om jag en dag skulle ställas inför det faktum att jag måste vittna i domstol. Ponera att jag bevittnar en misshandel av en människa på stan och förövaren kanske är en nasse eller en medlem i Hells Angels. Hur skyddas jag som vittne? Mina person- och adressuppgifter skrivs in i sten och det är hur enkelt som helst för dem att hämnas, utanför rättsalen. I efterhand.

Eller – hemska tanke – att jag själv drabbas av en våldtäkt eller misshandel och som offer skulle komma att skuldbeläggas och själv behandlas som förövare. Som kvinna hamnar man ofta i den sitsen. Det ska frågas om hur man var klädd. Hur berusningsgraden var, om det nu fanns en sådan med i bilden. Hur och om man uppträdde sexuellt provokativt. Varför man började slå sig i slang med förövaren. Varför var man ute så sent? Varför hoppade man frivilligt in i svarttaxin. Det verkar vara kutym med sådana frågor. Om man är en kvinna. Den dagen män får likartade frågor eller att rättsväsendet slutar med att skuldbelägga offren skulle jag vilja jag se.

// Annica Tiger

Annica Tiger 3:43 EM | Google

Svarttaxi

Ja, då har man agerat lite lagom olagligt (för en gångs skull) då och kört svarttaxi i mörka natten. Jag själv skulle aldrig, jag säger aldrig sätta mig i en svarttaxi. Det händer så mycket olyckligt nuförtiden tycker jag. Eller så är jag bara *chicken* numera? Vem vill ofreda en gammal tant :)))), i sina bästa år?

Men här var det mer eller mindre en variant av liftning och betalning för att jag tog en omväg. Jag var på KGB i går (bara kaffe på krogen eftersom jag hade bilen i Kungsängen) och långt ute i mörkaste obygden stod en äldre man vid en bil och vevade med armarna. Jag stannade – trots att jag numera kör med låsta bildörrar – och tog faktiskt upp honom och körde honom hem, mot betalning. Men det var faktiskt han som erbjöd sig att betala. Det var två bilar som bara hade blåst förbi honom redan och han hade tydligen stått där ett tag.

Jag kom på att jag har nog lite fördomar, trots att jag tidigare hävdat att sådant lider inte jag av. Hade det varit en ung biffig kille, med tatueringar och säckiga kläder hade jag inte stannat.

BTW - Marina!!!! Här har du svaret!

Norstedts stora svenska ordbok
asymptot [-å't] subst. ~en ~er (asymptotisk)
rät linje till vilken en kurva obegränsat närmar sig vid stora koordinatvärden då endera koordinaten går mot oändligheten: asymptotisk; en hyperbel har två ~er

// Annica Tiger

Annica Tiger 9:31 FM | Google

20 augusti 2003

Kvinnovåld

Den man älskar agar man? Nej, jag kan inte se kvinnomisshandel som en kärlekshandling. Jag läste i Expressen om Ylva som blev misshandlad av sin kille. (Jag hittar inte urlen nu. Expressens sök suger). Efter varje misshandelstillfälle så var han hur söt och rar som helst. Hur kan man kalla någon för snuttis dagen efter att man tryckt ett brännhett strykjärn i ansiktet på den man påstår sig älska?

Hans svartsjuka drev honom till att försöka kontrollera och tämja henne. Det är många som säger:
GÅ VID FÖRSTA SLAGET!
Men det är lätt att så råda. Den här tjejen knäcktes helt av ömsom vin och vatten. Det är så det fungerar för de allra flesta. Tror jag. Jag blir lika beklämd varje gång jag påminns om hur satans eländigt en del har det, medans livet rullar vidare tämligen obekymrat för de flesta av oss andra.

Besök gärna sajten Fågel Fenix.

// Annica Tiger

Annica Tiger 5:17 EM | Google

Länkar

En del länkar är långa. Lika långa som väntan på något gott. Jag har hittat ett ställe som råder bot på detta. Långa urlar blir korta urlar. Perfekta att klistra in i mail med mera. Besök gärna http://shorl.com/.

// Annica Tiger

Annica Tiger 5:15 EM | Google

Sex år med Tiger

Nu i dag firar jag sex Reload-år. Ja, inte jag - men min Reload. Det är lång tid. Jag började i augusti 1997. Nu är det augusti 2003. Mycket vatten har runnit under broarna. Det har varit både solsken och regn. Jag tycker om att skriva och förhoppningsvis finns det folk som gillar att läsa det jag skriver om.

Den som följt mina texter i den gamla reloaden vet vad jag anser om nätets utveckling. Jag läste nu i natt om Flashback och dess forum i Expressen.

Där diskuteras det vilken kändis det är som gillar att ligga under ett glasbord och se någon bajsa på bordet ovanifrån. Jaha! Den skrönan om Bajs-Elvis har jag hör x antal gånger. Skvaller kallas det. Men från att sitta i ett vardagsrum och skvallra - till att ta steget ut och publicera det på webben är långt. Jag tycker inte om det. Hur långt ska vi tänja på yttrandefriheten? Vad är yttrandefrihet? Egentligen?

Jag har läst inläggen i sagda forum och det gav mig en fadd smak i munnen. Det kan inte vara kul att hängas ut där. Även om jag och de flesta normala surfare vet och förstår att det mesta är skitsnack, så kan det inte vara roligt för dem som drabbas. Att påstå att någon gillar att bli påsatt i analen är gränsen till förtal. Anser jag i alla fall.

Nu efter Ramsbro-domen tror jag det blir svårt att få rätsida på detta. Vart ska folk vända sig som utsätts för kränkningar av den personliga integriteten numera?

// Annica Tiger

Annica Tiger 1:47 FM | Google

Sobig.F

Fyra nya virus på en vecka.

Sobig.F verkar rassla in i inboxarna á la masse. Det jag inte förstår är att folk surfar glatt vidare utan både virusskydd och brandvägg. En dag kommer det ett supervirus som kommer att stänga ned deras datorer för gott. Det lutar åt det hållet. De som envist vägrar att skaffa virusskydd är antigen dumma eller så vill de leva farligt. Men de tänker inte på att det drabbar andra i förlängningen.

Läs mer om alla de fyra virussorterna här:
www.europe.fsecure.com/

Btw - i skrivande stund nu försöker man överbelasta mina pop3 och http (oem)-portar. Jag visste inte ens att datorn hade sådana :). Häromdagen var det cdom-porten som var utsatt för samma sak.

// Annica Tiger

Annica Tiger 1:18 FM | Google

19 augusti 2003

Projekt

Projekt som tar upp ens tid ska man aldrig börja med :). Nu fifflar jag och pular med denna blogg, men egentligen har jag inte tiden som krävs därtill.

// Annica Tiger

Annica Tiger 5:00 EM | Google

Trött är bara förnamnet

Hur ska det gå att jobba inatt? Frågan är öppen. Jag har bara sovit några timmar nu på dagen. Några timmar är alldeles för lite. I alla fall för mina behov. Men det går inte att tvinga kroppen att sova. När den inte vill. Jag får hoppas på en lugn natt. Det kommer mera.....

// Annica Tiger

Annica Tiger 4:30 EM | Google

Atkins-diet livsfarlig

En ung flicka i USA fick hjärtsvikt och dog. Förmodligen beroende på att hon hade gått på Atkinsdieten i ett par veckor. Brist på viktiga mineraler och vitaminer är ett resultat av denna diet. Tyvärr så har den blivit enormt populär, tack vare eller ska man säga på grund av att många kändisar och fotomodeller använder/använt denna metod och gör dessutom reklam för den. Prisad vare Atkins.

Att unga flickor eller killar ska behöva späka sig för att bli smala eller smalare är rent ut sagt fördjävligt. Vad är det för samhälle som har sylfider och smala stickor som norm? Barn måste få vara barn. Ungdomar måste få vara ungdomar. Att banta och späka sig i den åldern är inte bra för kroppen. Det är inte heller bra för oss vuxna, för den delen.

När jag var ung var Twiggy en modell på modet. Trådsmal. Urgröpta kinder. Hon såg ut som en smal sticka. Men inte minns jag att jag eller mina kompisar svalt oss för att se ut som henne. För hon var inte snygg. Hon såg enbart sjuk ut. Vilket många av modellerna gör även nuförtiden.

Fram för fler mulliga modeller. Kvinnor som ser ut som kvinnor.

// Annica Tiger

Annica Tiger 2:54 FM | Google

18 augusti 2003

Hundar och jobb

Nu är det en jobbig vecka framför mig. Dyngveckan, som vi brukar säga. Men å andra sidan håller vi på att avveckla oss själva. Så inom en snar framtid – säg ett halvår si så där – så kommer nattjänsterna att försvinna. Den dagen, den sorgen. Jag jobbar gärna dag. Jag är inte överförtjust i att jobba natt.

Det roliga är att jag tog ett nattjobb för Smulans skull. Men bara efter några veckor så dog hon hastigt och lustigt. Nej, ordet lustigt var fel. Det var en dramatisk upplevelse. Hennes lungor gick sönder. Förmodad välutvecklad cancer. Vi hade inte märkt så mycket av det, förutom att hon stundtals andades tyngre än normalt. Nu har jag inget incitament att jobba natt. Nu finns ingen eller inga att ta hänsyn till.

En ny – kanske icke helt oangenäm trots allt – sits. Vem vet hur det hela kommer att sluta. I slutändan.

// Annica Tiger

Annica Tiger 5:12 EM | Google

17 augusti 2003

Layouten tar sig

Enkel, kanske i enklaste laget för en del, blir min layout. Men jag tycker om strikta layouter. Jag kanske är lite tråkig i det avseendet.

Men blogggen - eller som jag fortfarande kallar det reloaden - är för text allena. Då vill jag inte ha så mycket annat som stör. Någon mig däremot?

Vad tycker eventuella läsare? För till syvende och sist så är det ni som ska "trivas", inte jag.

// Annica Tiger

Annica Tiger 11:42 FM | Google

16 augusti 2003

Mörker

Hur sårbart är inte vårt moderna samhälle? Det ger lite eftertankar. Ett strömavbrott lamslår stora delar av den nordamerikanska kontinenten. Om detta skulle kunna ske i Sverige? Ja, det är jag övertygad om.

Att lamslå hela samhällen torde ur en terrorists ögon vara bra mycket mer effektivt än det som skedde 11:e september.

// Annica Tiger

Annica Tiger 8:50 FM | Google

15 augusti 2003

Regn, både ute och inne

Regnet kom. Det var inte befriande, men välbehövligt. Trädgården mådde bra av det. Men regnet på insidan då?

// Annica Tiger

Annica Tiger 4:32 EM | Google

12 augusti 2003

Blaster

Det här nya viruset Blaster är giftigt. Take care! Skaffa ett virusskydd och en brandvägg.

Viruset Blaster sprider sig snabbt.

Läs vilka operativsystem som det främst drabbar. Gissa vilka? Pyttemjuks. Såklart. Så förutsägbart.

// Annica Tiger

Annica Tiger 6:08 EM | Google

Pyssel

Mycket pyssel var det.
Mycket pyssel blir det.

// Annica Tiger

Annica Tiger 10:45 FM | Kommentarer (2) | Google