« Svensk kassatjänst | Startsidan | Jantelagen »

28 augusti 2003

EMU en struts eller ett val?

Ja- och nej-sidan har fått statliga bidrag på knappt 60 miljoner var. Men addera sedan mer än 300 miljoner som ja-sidan fått via näringslivet så väger vågskålen något skevt. Kan det bli ett rättvist val då? Jag vet inte. Men jag tycker att det är fel att inte nej-sidan får lika mycket resurser. Att dessutom media helt klart favoriserar och gynnar ja-sidan gör inte saken bättre, i mina ögon.

Det är de osäkra väljarna som kommer att avgöra valet. Risken (ja, jag anser inte att det är chansen) att ja-sidan fångar upp dem via annonser och andra jippon är stor.

Jag såg inte Uppdrag Granskning men jag har nu under natten läst lite på deras sajt om gårdagens avsnitt som verkade vara riktigt bra. Läs mer om det. --->

// Annica Tiger - en ständig Nej-sägare :)

Annica Tiger augusti 28, 2003 2:37 FM