« Länkar | Startsidan | Svarttaxi »

20 augusti 2003

Kvinnovåld

Den man älskar agar man? Nej, jag kan inte se kvinnomisshandel som en kärlekshandling. Jag läste i Expressen om Ylva som blev misshandlad av sin kille. (Jag hittar inte urlen nu. Expressens sök suger). Efter varje misshandelstillfälle så var han hur söt och rar som helst. Hur kan man kalla någon för snuttis dagen efter att man tryckt ett brännhett strykjärn i ansiktet på den man påstår sig älska?

Hans svartsjuka drev honom till att försöka kontrollera och tämja henne. Det är många som säger:
GÅ VID FÖRSTA SLAGET!
Men det är lätt att så råda. Den här tjejen knäcktes helt av ömsom vin och vatten. Det är så det fungerar för de allra flesta. Tror jag. Jag blir lika beklämd varje gång jag påminns om hur satans eländigt en del har det, medans livet rullar vidare tämligen obekymrat för de flesta av oss andra.

Besök gärna sajten Fågel Fenix.

// Annica Tiger

Annica Tiger augusti 20, 2003 5:17 EM