« Layouten tar sig | Startsidan | Atkins-diet livsfarlig »

18 augusti 2003

Hundar och jobb

Nu är det en jobbig vecka framför mig. Dyngveckan, som vi brukar säga. Men å andra sidan håller vi på att avveckla oss själva. Så inom en snar framtid – säg ett halvår si så där – så kommer nattjänsterna att försvinna. Den dagen, den sorgen. Jag jobbar gärna dag. Jag är inte överförtjust i att jobba natt.

Det roliga är att jag tog ett nattjobb för Smulans skull. Men bara efter några veckor så dog hon hastigt och lustigt. Nej, ordet lustigt var fel. Det var en dramatisk upplevelse. Hennes lungor gick sönder. Förmodad välutvecklad cancer. Vi hade inte märkt så mycket av det, förutom att hon stundtals andades tyngre än normalt. Nu har jag inget incitament att jobba natt. Nu finns ingen eller inga att ta hänsyn till.

En ny – kanske icke helt oangenäm trots allt – sits. Vem vet hur det hela kommer att sluta. I slutändan.

// Annica Tiger

Annica Tiger augusti 18, 2003 5:12 EM