« Bort, bort, bort.... | Startsidan | Kommer jag att bli hästbiten? »

6 oktober 2006

Jaha, en ny regering då..

Moderaterna har lagt beslag på alla tunga poster och tagit regeringsmakten i ett järngrepp. De andra partierna lär få svårt att få igenom sina hjärtefrågor. Jag är i alla fall glad att Lejonkungen (fp) inte blev utrikesminister som det ryktades om ett tag, där ligger i alla fall Bildt högt i kurs om vi ska snacka erfarenhet. Nu får vi se hur det blir. Alla löften som ska infrias, vilka många redan har flaggats om att de ska skjutas på framtiden.

En sak de kan ta itu med genast är att stoppa beslutet att alla extra så kallade trängselskattbussarna avvecklas. Det är en skandal om de slutar gå hux flux, både för dem som använder dem istället för bilen och framförallt för miljön. För att inte tala om de anställda som måste gå om turerna dras in.

Detta har högre prio än pigavdraget, som sju av tio svenskar tycks vara totalt ointresserade av/eller inte kommer kunna utnyttja. De tre återstående är inte svårt att gissa från vilka "kvarter" de kommer ifrån.

Andra bloggar om: , och

// Annica Tiger

Annica Tiger oktober 6, 2006 03:32 EM

Kommentarer

Hej!
Det bästa är att växla här, för utomlands är det många som försöker lura turister. Bästa stället att växla valutor är Forex, och jag har lärt mig efter många resor i utlandet.
Hälsningar Staffan

Skrivet av: Staffan Otterloo datum: oktober 7, 2006 06:22 EM

dra in bussarna. de bullrar och irriterar. till fots kommer man enkelt fram i stan.

Skrivet av: grannen granne datum: oktober 7, 2006 04:25 EM

Jag tycker också att det verkar vara stor obalans mellan de olika departimenten, vissa har jätteomfång medan andra verkar ha ett jättesmalt ansvarsområde.

Skrivet av: Björn datum: oktober 6, 2006 05:56 EM

"Inte har råd" var väl ordet. Vem upplever en avlastning om man får jobba två timma på jobbet för att slippa en hemma. Men själv tycker jag att det skulle kännas konstigt med en främmande männsika som skulle ta upp mitt gros.

Skrivet av: Björn datum: oktober 6, 2006 05:54 EM