« Jaha, en ny regering då.. | Startsidan | 23 minuter :-) »

6 oktober 2006

Kommer jag att bli hästbiten?

Jag har ridit barbacka på en elefant och på en buffel (plus kamel i sadel). No fear. Men nu ska jag rida på en häst, dock ej barbacka. Det står på min lista "att göra innan jag blir för gammal och trillar av pinn". Det ska bli spännande, allrahelst som jag är skiträdd för hästar. Varför vet jag inte, säkert någon traumatisk upplevelse från min barndom. Men demoner är till för att bekämpas. Vem vet, jag kanske blir hästbiten, inte bokstavligt - fast den risken finns ju också :-).

// Annica Tiger

Annica Tiger oktober 6, 2006 03:52 EM

Kommentarer

Godmorgon,

Hoppas bara att du inte blir biten av det bloggvirus som nu sprider sig med galloperande hastighet över den svenska bloggosfären: fuskVänster.

Läs mer på krigskrönikan 2006!

Ha en god dag och ridtur (eler var det igår?)

Thomas - krigskronikan 2006
http://krigskronikan.blogspot.com

Skrivet av: krigskronikan 2006 datum: oktober 7, 2006 09:12 FM

Det är verkligen på tiden att prova rida på en häst, åtminstone en gång. Kanske du får mersmak? ;o)

Att vara rädd för hästar är rätt förståeligt, de är ju stora djur, men jag har en bekant som är livrädd katter?!? Inte hundar och hästar, utan just katter. (Fast jag ska inte yttra mig, som är rädd spindlar, som är ännu mindre.)

Skrivet av: Snigel datum: oktober 6, 2006 10:06 EM

Jag red en gång när jag var 14 och alla bara skulle rida. Jag ramlade av, förstås, och hamnade på något sätt bakom hästen som tog ett steg bakåt och trampade på min mage. Sedan dess har jag inte gått i närheten av en häst frivilligt.

Hoppas inte det här avskräckte dig från att prova. :-)

Skrivet av: Susanne datum: oktober 6, 2006 08:39 EM

Va? Har du inte hopplat på kuse förr? Då är det hög tid! Islands hoppas jag, men var beredd på att ha ont på ett ställe man vanligtvis inte har ont;)

Skrivet av: Tobbe datum: oktober 6, 2006 06:31 EM

Hoppas du blir hästbiten:-) Det är underbart att rida! Glöm inte att koppla av så går det mycket bra.

Skrivet av: Anne-Maj Magnström datum: oktober 6, 2006 04:41 EM