« DNA-prov gör att polisen löser fler brott | Startsidan | Upprop för ett Alliansfritt Sverige »

10 september 2006

Börjar jag bli gammal och grinig?

I dag känner jag mig rätt mosig. Grannen hade fest i går igen. Varför kan inte folk hyra en lokal om de ska ha en större fest långt in på morgonkvisten? Eller i alla fall hålla sig inomhus och ha verandadörren stängd.

När klockan hade passerat halv fyra och det fortfarande var ett herrans liv med musik och prat ute på verandan så öppnade jag kokvråfönstret och bad dem stänga av musiken. Först vid femte försöket att få dem att uppmärksamna mig lyckades jag få dem att höra mig, de tonade ned musiken och det blev lite tystare. Då först kunde jag somna.

Så här lät det inne i mitt lilla kyffe (c.a 1 MB stor .wav-fil). Jag vet inte om jag börjar bli gammal och grinig? Men enligt hyresvärdens regler ska det vara lugnt och tyst efter 23.00.

// Annica Tiger

Annica Tiger september 10, 2006 10:18 FM

Kommentarer

Jag anser att det är på tok för högt för att man ska kunna acceptera det. Ge den till hyresvärden :)

Skrivet av: Alexander Berglund datum: september 15, 2006 08:57 EM

Huvva!
Det låter ju som om dom var inne hos dig.

Skrivet av: Elisabet datum: september 13, 2006 02:12 EM

Spela upp filen för grannen! De vet helt säkert inte hur väl det hörs!

Skrivet av: Paula datum: september 11, 2006 10:25 FM

Oj... låter som du har haft en hård natt...

Skrivet av: Niclas datum: september 10, 2006 07:05 EM

Gamla otäta fönster hos mig och festen ute på uteplatsen hos grannen ger denna effekt. Hade de haft balkongdörren stängd och varit inne i lägenheten hade det nog låtit mindre, för de bor i en nybyggd del i gaveln, där det säkert är mer isolerat än den delen jag bor i som är gammal som gatan.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: september 10, 2006 03:18 EM

Jäklar vad det hörs! Hyresvärden borde kanske börja isolera huset elr nåt :)

Jag skulle gått till grannen och tagit dennes mail för att sedan skicka filen så att grannen kunde själv bilda egen uppfattning om hur denne ska gå tillväga nästa gång det blir fest.

Skrivet av: Mickey J Barczyk datum: september 10, 2006 01:02 EM

Ehhh... Det lät ju som om dom hade trevligt, men inte sjutton skulle jag vilja bo granne med dom. Krake!

Skrivet av: hexi datum: september 10, 2006 11:49 FM