« Hundägare är nog lite underliga? | Startsidan | Svenskarna jobbar för lite »

20 september 2005

En grisorgasm varar i 30 minuter men nassarna kommer att ha kollektiv klimax i veckor.

Dagens krönika i Stockholm City var bra. Jag satt på pendeltåget och läste den, inte bara en gång utan flera gånger.

Temat var Grabbar – tjejer är precis som ni!

Ett öppet brev till vissa grabbar i Södertälje som inte verkar inte vara några tankesultaner direkt men förhoppningsvis åtminstone kan läsa, skriver krönikören.

Vet ni att nationaldemokraterna jublar? Det är inte bara deras högerarm som gör Hitlerhälsning om man säger så. De massonanerar just nu till alla spaltmetrar om Ronna. En grisorgasm varar i 30 minuter men nassarna kommer att ha kollektiv klimax i veckor. "Sa någon Ronna? Down boy! Gruppvåldtäkt i Rinkeby på samma dag? Sieg hAAAA…"

Respekt är ett ord som börjar tunnas ut och få en helt annan mening än vad ordet ursprungligen haft och bör ha. Respekt förtjänar man bara om man respekterar andra människor, oavsett kön, religion och ursprung. Detta gäller alla, inga undantagna.

// Annica Tiger

Annica Tiger september 20, 2005 07:43 FM

Kommentarer

Visst skriver han bra. Vore nästan synd om kvällsskvallerpressen slukade honom, hellre då kanske DN? Det var första gången jag läste något av honom, men jag lär hålla ögonen öppna nu eftersom jag numera läser Stockholms City varje dag på morgonen.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: september 21, 2005 05:03 FM

Den där killen alltså... Nima Daryamadj skriver så jävla bra att jag blir alldeles glad. Har läst flera krönikor av honom och han har helt klart något visst. Blir snart uppraggad av Aftonbladet eller Expressen. Någon som sätter emot?

Skrivet av: Monica datum: september 20, 2005 09:46 EM

PS - 30 minuter....???

Skrivet av: annika b datum: september 20, 2005 07:38 EM

Bra rutet av krönikören! Man kan väl tillägga att om kvinnor slapp ta baktrappan i moskén och sitta på en läktare och tog av sig slöjan, skulle det bli ännu bättre.

Skrivet av: annika b datum: september 20, 2005 07:36 EM

Snyggt Annica.
Kunde inte ha sagt det bättre själv.... eller ....
Jäklar, att det inte var jag som sa det.

Skrivet av: Bert datum: september 20, 2005 08:12 FM