« Träffat barnbarnen | Startsidan | Riksdagsbloggar »

12 oktober 2004

Duktigt Posten!

Många klagar på Posten. Men jag tycker de är rent av otroliga ibland. Förmodligen är jag färgad av att jag själv har jobbat som brevbärare kanske?

När jag kom hem i dag fanns
ett brev från Dublin i brevlådan.

Annika Tiger
Sweden

Det kom fram med dessa knapphändiga (rättare sagt obefintliga) adressuppgifter ovan och det tycker jag var imponerande. Jag vet inte hur länge det har snurrat runt, men det var mobilförsäkringen och det var inte så länge sedan jag köpte mobilen. Brevet var oöppnat, vilket innebär att ingen annan har fått det av misstag innan det landade hos mig..

// Annica Tiger

Annica Tiger oktober 12, 2004 07:29 EM

Kommentarer

Blir också överraskad ibland. En kompis fick ett brev, skickat från utlandet, där det var skickat till:

Förnamn Efternamn
som bor på vägen bakom kiosken i Lillån, Örebro.
Sweden.

Skrivet av: Mattias datum: oktober 14, 2004 01:53 EM

Häftigt!

"Luckan skall hållas stängd" Sweden.

Posten brukar vara bra på att gissa sig fram vart breven ska.

BTW - Sturmark hade nog inte betalat min räkning så tur att brevet kom fram till mig. Jag har i alla fall ringt dem och gett dem en fullständig adress, nästa gång kanske inte är lika lyckosamt att det hamnar rätt.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: oktober 13, 2004 05:23 FM

Folkbokföringen är väldigt bra. Men du är så känd så jag tror aldrig att de behövdes. Det hade räckt med "nätguru". :)
(Fast han Sturmark hade väl snott brevet då).

Skrivet av: Jontas datum: oktober 12, 2004 08:49 EM

Kom att tänka på när det för en 50 år sedan kom ett brev från Japan adresserat: "Luckan skall hållas stängd" Sweden. Det kom fram. Det innebar en mångmiljonorder för AGA som hade den meningen i sitt reklamblad för AGA-spisen. Inte lätt för en japan att tolka svenska hieroglyfer! ;)

Skrivet av: tobbe datum: oktober 12, 2004 08:32 EM