« Ej spaningsresultat | Startsidan | Duktigt Posten! »

12 oktober 2004

Träffat barnbarnen

Jag har varit på turné....nja, dock hemkommen efter en sejour på Östgötaslätten. Jag har varit och hälsat på min dotter med sambo, samt barnbarnen icke att förglömma – Linus och Leon. Leon har växt så det måste ha knakat rejält :). Tänk vad tiden går fort! Jag hinner inte med.

En rolig sak hände när jag åkte ned i går morse. Ungefär halvvägs får jag ett samtal på mobilen. Hej – det är Annika, jag har precis kört om dig. Det tog ett tag innan jag fattade vem det var :). Min gamla chef på Tele2. Hon kvittrade och var lika glad som vanligt. Världen är liten.

Ovanligt många poliskontroller såg jag både i går och i dag. Jag såg att de siktade mot min bil flera gånger, men jag höll en snittfart på 110 så det var aldrig någon fara. Men det är bra att polisen syns ute i trafiken.

// Annica Tiger

Annica Tiger oktober 12, 2004 03:50 EM

Kommentarer

Bra att de är på tycker jag. Det får en att snegla lite oftare på hastighetsmätaren. Det är lätt att bara haka på trafikrytmen.

Många tenderar att vilja ha 20+ på 110.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: oktober 13, 2004 05:20 FM

Polisen i Ö-götland är på. Den som kör för fort där ber om det... ;)

Skrivet av: tobbe datum: oktober 12, 2004 08:17 EM

Nej, jag menade givetvis på motorvägen. :)

50 och 30 är heliga hastighetsbegränsningar för min del. Finns inte en chans att jag ska överskrida det, såvida jag inte missar någon skylt eller så.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: oktober 12, 2004 04:46 EM

Snittfart på 110? Är det ett medelvärde då du ibland körde i 50 resp. 230. Eller körde du 110 oavsett hastighetsbegränsning, även på 30- och 50-väg? :)

Jag trodde alla poliser var inringda till pendeltågsövervakningen.

Skrivet av: Jontas - retsticka datum: oktober 12, 2004 04:44 EM