« Enkät om bloggning | Startsidan | Ska Sudan bli ett nytt Rwanda? »

26 juli 2004

Bilen blev en dödsfälla

Hund dog i stekhet bil.

Ibland undrar jag om en del människor har strutshjärnor. Strutsens hjärna är mindre än storleken på dess öga, då kanske ni förstår jämförelsen?

Gå in och roa sig på nöjesparken Liseberg och låta hundarna sitta instängda i bilen är inte bara vansinnigt, utan borde vara straffbart. Det är djurplågeri, oavsett hur mycket man älskar sitt djur. Eller älskade.

// Annica Tiger

Annica Tiger juli 26, 2004 10:55 FM

Kommentarer

Det du nämner om hundfolk och utställningar har jag också hört att det ofta händer liknande incidenter där. De om några borde väl vara medvetna om faran med hundar instängda i varma bilar?

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juli 26, 2004 11:26 FM

Det är helt otroligt. Att ingen drog in en ruta på bilen. Vi var på IKEA för två veckor sedan, och hörde förtvivlade gnäll från en hund i en svart Mercedes med svarta rutor... Solen gassade. Som tur var hade ett par som parkerat bredvid oss redan hört det och gått in för att säga till personalen att ropa i högtalarna.

Jag har en bekant som föder upp hundar, och brukar döma på hundutställningar. Till och med på sådana tillställningar (där man tycker att folket borde ha mer koll...) händer sånt här. Ofta har han gått ut i högtalarna och ropat ut licensnummer på bilar där ägarna har lämnat sina hundar. Vid ett tillfälle tog han faktiskt tag i saken, hämtade en hammare och drog sönder en ruta på bilen då ägaren inte dök upp.

Skrivet av: Manne datum: juli 26, 2004 11:03 FM