« Vi går mot ljusare tider | Startsidan | Nutidens statare »

12 januari 2010

Kyrkstädning, galtar och plastdockor!

Storkyrkan ska putsas och fejas inför Vickans bröllop. Kostnad - 14 miljoner - som helt plötsligt lixom lämligt ramlat ned från himlen.

Samtidgt utspelar sig en underlig fars uppe i kyrkan i Övertorneå församling där präsent vill hellre efterträdas av en "galt" än kvinna, vilket ger mig kalla kårar. Det känns som om han jämför kvinnor och grisar. Jag förstår inte att dessa stofiler får verka i kyrkan, att de inte rensas ut?

Tvära kast. Sexdockan Roxxxy, kan vara både vild och frigid och hon snarkar om natten. Mysigt. Not! Hon ska kunna tala också? Pris, 7000 och 9000 dollar - det är en hel del pengar. Skicka dem till Rädda Barnen så pengarna gör lite nytta. Vad är det för fel på en vanlig handtralla?

Nu vill jag att vintern ska ta slut.
Längtar till våren.

// Annica Tiger

Annica Tiger januari 12, 2010 08:45 FM

Kommentarer

Det var ju åtskilliga år sedan Storkyrkan rengjordes sist så det kan väl vara lämpligt att göra det nu till bröllopet. (åtgången av Tops gläder mig, eftersom det gör att företaget jag arbetat för i många år tjänar bra på åtgången av Tops.) Det är dessutom bra med deadlines, för då blir det gjort. Och jag tycker det ska blir trevligt med lite glitter o glans vid bröllopet. Jag blir trogen tittare på bröllopsfestligheterna vid TV-n.
Och farsen uppe i Övertorneå: Ska man skratta eller gråta? Dom har allt lite att jobba med däruppe.

Skrivet av: Brittis datum: januari 14, 2010 10:16 EM

Skriv en kommentar


Kom ihåg mig?