« Röjröj | Startsidan | Dashplanen »

28 oktober 2007

Klockan tre blev klockan två

Jag ogillar sommartid och tycker att det är skönt att vi åter är tillbaka till normal vintertid, med den trivs min kropp bäst med. Fast numera, med mina oregelbundna arbetstider, har jag börjat tappa min inre klocka som tickat i samma takt i alla år. Jag sover på de mest underliga tider numera och är vaken när jag borde sova, mathållningen blir därefter.

Centerpartiets Maud, som tycker att vi ska jobba som bävrar, skulle gärna få göra ett studiebesök på mitt jobb. Jag garanterar att hon inte skulle klara av ett helt pass :). Jävla snicksnack - jobba som bävrar!

Nå, det är lätt att säga när man själv flyter omkring på en räkmacka. Hon behöver nog inte sucka när det oranga kuvertet kommer med besked om vilka nålpengar de flesta vanliga löntagare har att se fram emot när de blir pensionärer.

Om de nu hinner leva så många år efter pensionen efter att ha jobbat som bävrar fram tills dess. Snacket om att höja pensionsåldern skrämmer mig. Det är inte alla som har orken kvar att jobba längre än vad de måste, de är för utslitna.

// Annica Tiger

Annica Tiger oktober 28, 2007 07:14 FM

Kommentarer

Ja, det förstås, men de har ju sitt på det torra. De skiter i den lilla människans problem. Det märks tydligt.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: oktober 30, 2007 07:50 FM

Men regerigen jobbar ju faktiskt som bävrar, gnager sönder och förstör allt i sin väg :-(.

Skrivet av: Kerstin datum: oktober 29, 2007 10:23 EM