« Visste inte eller ville inte veta? | Startsidan | Klockan tre blev klockan två »

28 oktober 2007

Röjröj

Grannarna har fest och håller mig vaken och säkerligen många andra. De spyr på balkongen (synd om de som bor i tillbyggnaden under) och det är ett djävla röjröj inne i lägenheten. Synd att de inte ens kan stänga balkongdörren så att lite av oväsendet försvinner. Nyss hörde jag att det kommer flera människor (en kille skrek i mobilen och vägledde dem hitåt) och det blir nog en vaknatt :(.

Det är ett privat fastighetsbolag så det finns ingen störningsjour eller liknande att ringa till. Det brukar annars finnas att tillgå i större fastighetsbolag, som exempelvis Stockholmshem. Jag kan inte heller gå runt huset hörna och be dem dämpa ned sig lite för den porten har en portkod som jag inte känner till. Okey, det är väl bara jag som börjar bli gammal :), grinig och sur?

// Annica Tiger

Annica Tiger oktober 28, 2007 1:34 FM