« Våga vägra samlag utan kondom | Startsidan | Smörj in barnen ordentligt med solkräm »

11 juni 2007

Ballongkaos över Stockholm

En underfundig rubrik hos SVT, jag ser mig luftballonger kors och tvärs men klickar jag mig in i artikeln är rubriken mer rättvisande, luftballongdramer i södra Stockholm.

Men för att vara en enda kväll var det ovanligt många luftballonger som tvingades nödlanda eller kraschlanda, en del landningar med personskador som följd. Men det hindrar mig inte från att vilja flyga luftballong, den punkten finns kvar på min att göra lista. Men visst får jag mig en tankeställare...

Andra bloggar om:

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 11, 2007 07:10 FM

Kommentarer

Kul att höra att fler har det på sin att göra lista. Ingen jag känner vill flyga ballong och det är lite tråkigt, det hade blivit billigare då kanske? Jag ska i alla fall checka lite priser i år.

Vågade jag göra ett tandemhopp ska jag nog våga utmana min höjdskräck med en ballongfärd. Väl uppe går det ju inte att ångra sig :).

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juni 11, 2007 12:37 EM

Flyga luftballong står på min lista över saker jag måste göra innan jag dör också. Ibland landar ballongerna på ängen mittemot huset där vi bor, de är mäktiga! Men lite svårstyrda som det verkar... Men farligt tror jag inte att det är, är väl antagligen farligare att åka bil än att åka luftballong.

Skrivet av: Nicke datum: juni 11, 2007 09:47 FM