« Fastighetsskatt eller kommunal avgift - same shit, different names | Startsidan | Ett test är väl bättre än inget test alls? »

3 april 2007

Bloggportalen har skaffat en pingfunktion

Jag har haft problem med att mina inlägg inte kommer in på Bloggportalen. Sigge (tack och bock) fixade så att mitt atomflöde indexerades istället och det fungerade ett tag. Men just nu ser det ut som det senaste inlägg jag skrivit var 2007-03-28, kl: 20:39. Nu har de fixat en pingfunktion. Det är bra. Jag hoppas att det kommer att fungera. Detta är mer eller mindre ett test om detta inlägg kommer att indexeras om cirkus 20 minuter.

// Annica Tiger

Annica Tiger april 3, 2007 07:37 EM

Kommentarer

Jag har MT och det pingar, men jag har, enligt vad de skrev ramlat ur på något sätt, men de ska kika på det. Så det ordnar sig nog :). Tack för tipset ändå.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: april 7, 2007 08:32 EM

Har du testat att använda RssPing funktionen som Daniel gjort.
Skrev om det här http://respons.wordpress.com/2007/03/16/mojlighet-att-rss-pinga/
Just nu pingar den 16 servrar och man kan lägga till egna, som t.ex Bloggportalen.

Skrivet av: Alter Ego datum: april 5, 2007 10:19 FM

Samma här. Jag pingar manuellt så går det fortare, Få se hur länge jag orkar göra det men det är bara två ställen jag pingar på.

Skrivet av: Anne-Maj datum: april 4, 2007 09:47 FM

Verkar inte funka. Jag känner mig mobbad :). Varför ha en pingfunktion om den inte fungerar? Varför lista bloggar som inte indexeras? Bloggportalen suger just nu, jag hoppas jag får svar på mina frågor via mail varför det inte fungerar.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: april 3, 2007 08:13 EM