« Det spökar i min dator | Startsidan | En tigerhälsning från Tiger »

1 mars 2007

Alla måste få blogga om de nu vill det!

Jag trodde väl aldrig att den dagen skulle komma då jag skulle bli tvungen att försvara en borgelig politiker :-). Nu är Carl Bildts blog i blåsväder.

Själv har jag aldrig läst den och kommer nog aldrig att göra det heller, men alla har rätt att blogga, från golvet i verkstaden och upp till den politiska eliten. Det gäller bara att dra en balansgång. Bildt kan nog det, inte lär han lämna ut uppgifter i bloggen som inte hör hemma där. Han är inte dum i huvudet.

Det är redan frälsta som läser hans blog misstänker jag och han når nog inte ut till de breda massorna. Men vill han ha direktkommunikation med sina väljare är det helt okey. Det får bara inte bli ett sätt att slippa mediernas kritiska frågor. fast det tror jag är svårt att undvika :-).

Blogga på du Bildt!

Andra bloggar om:
, , och

// Annica Tiger

Annica Tiger mars 1, 2007 06:22 FM

Kommentarer

Hej, visst bör alla få blogga, men några bor fel, har inte data nog (kostnad) eller pga ålder och kanske ej kunskap. Nätet är inte ännu - för alla.

Och vill vi att alla politiker bloggar, hela högen av makthavare mm som skapar intresse och hemkänsla hos dom i sin blogg? Jag är glad så länge vanligt folk regerar - på bloggen!

Och snart blir det väl en toatl reklamfaktor med blogg inför valet? Skriv och gör reklam för partiet ...

Janne

Skrivet av: Janne datum: april 12, 2007 09:29 EM

Tiden räcker inte till. Men jag håller med er om att det kanske kan vara en idé att i alla fall besöka den någon gång :-), i framtiden. Det finns bättre politiska bloggar jag hellre läser. Bilds utspel läser jag ju i media nästan var dag så där får jag reda på mycket om honom och hans åsikter och uppträdande. Han är knappast någon representant för den borgeliga regeringen, de är alla andra skuggfigurer :-) vid sidan om.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: mars 2, 2007 12:13 EM

KLart han ska få blogga - nästan ALLA politiker bloggar ju idag, varför skulle inte han få det? Det ska ju inte betyda att det är det ENDA sätt han kommer till tals på, media med sina grävande frågor får snarare ett bättre underlag till sitt arbete i mina ögon.

Jag blir lite orolig, Annica, när du skriver att du nog aldrig kommer läsa bildts blogg - hur ska man kunna argumentera på ett bra, relevant och trovärdigt sätt om man inte tar reda på så mycket man kan om "motståndarsidan"? Du lär ju ändå tolka det ur ditt röda perspektiv.

Skrivet av: Paula datum: mars 2, 2007 12:04 EM

Jag säger detsamma. Egentligen delar jag nog knappast någon åsikt med Bildt, men han är tuff som bloggar och som faktiskt gör det inte bara som en slags högtalare utan han verkligen nämner aktuella saker och berättar hur han ser på det.

Skrivet av: RS datum: mars 1, 2007 08:31 EM

Hej Annica,

Även om du inte håller med Bildt och hans åsikter rekommenderar jag dig att ibland läsa hans och andra borgerliga bloggar.

Skrivet av: Mustafa datum: mars 1, 2007 09:56 FM

Torekull har sin åsikt och jag min. Jag förstår att det är en balansgång och en svår sits, men det finns andra politiker som bloggar och varför då inte Bildt?

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: mars 1, 2007 09:21 FM

Fast Annica! Har du LÄST den kritiken som Torekull framförde? För du menar väl ändå inte att han är ute och cyklar?

Skrivet av: Jinge datum: mars 1, 2007 09:12 FM

Annika
Jag håller helt med dig - ALLA som vill måste få blogga. Läste vid något tillfälle någon som tyckte att de som inte visste tillräckligt om hur bloggtoppen (eller vad det nu var) fungerade inte skulle hålla på och blogga. Bloggandet måste få vara öppet för alla oavsett kunskap, oavsett yrke, oavsett ...

Skrivet av: Christina W datum: mars 1, 2007 07:07 FM