« Död medelst stening | Startsidan | Det man inte vet om.... »

21 februari 2007

Läsa bloggen via mobilen?

Jag fick ett mail om att jag, om jag lade upp en liten knapp, kunde möjliggöra för andra att läsa min blog via mobilen.

Jag skulle inte läsa bloggar via mobilen, men det kanske finns några som kan tänka sig att göra det. Fast det är tveksamt om min blog som inte är nischad skulle vara speciellt intressant för mobila läsare. Var det en nischad blog så kanske det skulle finnas intresse?

Stenåldersmänniska som jag tydligen måste vara vill jag läsa bloggen på dess plats, det vill säga genom att surfa direkt till bloggen och läsa den där as it is.

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 21, 2007 02:46 EM

Kommentarer

Och gärna med en kopp varmt kaffe på skrivbordet !

Allt gott från ett snöigt Sandared

Skrivet av: Ebitmanagement datum: februari 22, 2007 04:14 EM

En viss humor i det hela! Nu har folk fått mani på att skaffa så stor TV som dom bara har råd med. Har dom inte råd så lånar dom till den på banken eller någon annan stans. Lika så när det gäller monitorer till datorer. Inte under 19 tum. Vad i helsefyr ska man då surfa eller blogga via mobilen för? Är det reverserade tankesystem hos en del?

Skrivet av: Claes datum: februari 21, 2007 04:08 EM

GALET dyrt!

Skrivet av: Paula datum: februari 21, 2007 03:12 EM

Han visade mig också, men det kostar och alla har ju inte mobilräkningen betald av jobbet eller råd att betala ur egen ficka. Det var inte som att läsa en blog som vanligt online. Liten text och scrollande.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: februari 21, 2007 03:10 EM

Åsiktstorped-Micke (http://www.asiktstorped.se/)visade mig, på Mahir, att han gjorde det. Det verkade funka fint.

Skrivet av: Johnny datum: februari 21, 2007 03:00 EM