« Läsa bloggen via mobilen? | Startsidan | Datorn håller på att göra mig skogstokig »

22 februari 2007

Det man inte vet om....

Tur att jag inte läste DN i morse på nätet. Visserligen är artikeln publicerad 08.39 så jag hade missat den i alla fall.

Även i Stockholmsområdet ställer vintervädret till det för bilisterna. Under morgonen har ett 20-tal trafikolyckor rapporterats till polisen.

I dag har det varit a day off. Jag har varit ute och kört hittan och dittan, från tidig morgon till nu i eftermiddag - en halv tank har nästan gått åt, men kallstarter drar bensin som bara den.

B. behövde hjälp med en hel del så det var bara att ställa upp. Hans bil skulle in på verkstad (jag har tjatat i över ett år nu och äntligen fick jag honom att komma till skott) och så var det massa ärenden som han skulle utföra och där kom jag in i bilden som chaufför :).

Inte märkte jag av någon halka, fast det var lite moddigt när jag körde hemåt.

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 22, 2007 03:23 EM

Kommentarer

Är det inte som vanligt? Lite snö och halka så får 08:or enorma problem. Hur kommer det sig att vi längre upp i landet klarar oss med mera snö och halka längre tider? Kan det ha med sunt förnuft att göra?
En 08:a begriper inte att det kan vara halt på vägen fast dom har fått skrapa rutorna på bilen.

Behövs bara 5mm snö så är det kaos i tokholm :)

Skrivet av: Claes datum: februari 23, 2007 11:55 FM

Jag kans äja dig att jag löste dn.se och det var INTE KUL.

Skrivet av: anonymtack datum: februari 22, 2007 08:35 EM