« Lagrådet säger i princip ja till avlyssning | Startsidan | Präst fick betalt för porrsurfande »

9 februari 2007

Alla kan blogga

Mycket mingel denna vecka. Jag är nyss hemkommen från ett release-party för boken ”Alla kan blogga” (ISBN: 574-7892-9) som Rosemari har skrivit. Det förlag som ger ut boken är Bilda Förlag. Kika under avsnittet nya titlar för mer information.

Det borde vara många fler som är med och diskuterar i medierna. Många grupper saknas och varken syns eller hörs i dagens mediebrus. Tyvärr är människor som jobbar inom LO-yrken kraftigt underrepresenterade. Nu finns större möjligheter att göra sig hörda genom bloggar på Internet. Boken ger inspiration och handfasta råd om hur man kan komma igång.

Alla kan blogga. Nu kan även de som vill men inte vet hur de ska komma igång börja blogga. Boken ”Alla kan blogga” vänder sig till novisen vid spisen. Jag har bläddrat igenom mitt exemplar och jag kan varmt rekommendera den.

När jag kom hem såg jag dedikationen:

Till Annica
Utan din html-skola hade jag inte hunnit hit och så Rosemaries namnteckning.

Det värmde!

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 9, 2007 06:10 EM

Kommentarer

Jovisst är det som anna säger. När det såg hopplöst ut och man inte visste hur ett problem skulle lösas i koden så löste en titt på din sida det hela.

Skrivet av: Gester datum: februari 12, 2007 04:00 EM

Anne-Maj och alla andra, det var kul att träffa er. Ni som inte kunde komma , vem vet vi kanske ses en annan gång på en bloggträff eller så.

Madonnan - du skulle nog ha nytta av boken i alla fall.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: februari 11, 2007 06:17 FM

Jag är såå avundsjuk på ert release party! Hade jättegärna kommit, men kunde inte. :`(

Skrivet av: Pumans dotter datum: februari 10, 2007 10:06 EM

Egentligen borde jag nog läsa den boken. Skriver bara, utan att ha tålamod att sätta mig in i saker som jag knappt vet vad de heter, fast länkar har jag lärt mig. Så alla kan blogga om jag kan *L*

Skrivet av: Madonnan datum: februari 10, 2007 07:16 EM

Utan dig hade jag inte suttit där i går på festen. Inte fått träffa dig och Bengt heller. Tack!

Skrivet av: Anne-Maj datum: februari 10, 2007 06:12 EM

Jag blev jätteglad att du kunde komma på releasen.

Skrivet av: RS datum: februari 9, 2007 11:02 EM

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Du Annica har lärt mig det mesta jag vet om html. Det var din blogg som var den första bloggen på min skärm, även om den då inte hette blogg utan reload. Utan att ha läst din blogg som reloaden sedan blev, hade jag nog inte börja blogga så tidigt som för snart två år sedan.

Tack till dig!

Men förstås är jag också nyfiken på Rosemaries bok och ska införskaffa den, för att eventuellt ge den till någon icke-bloggande vän.

Skrivet av: Susanne datum: februari 9, 2007 08:40 EM

Vi är nog många som har dig att tacka för vår start på nätet. Du hade den bästa guiden på svenska helt enkelt så när man gick bet på det engelska så fanns nästan alltid det man letade efter hos dig :)

Skrivet av: anna datum: februari 9, 2007 07:40 EM

Tack Bengt - nu blir jag riktigt rörd.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: februari 9, 2007 06:36 EM

Annica:Utan dig hade jag nog inte heller kommit där jag är idag. Jag minns första bloggforum och hur du var där med värme...Kamratskap som var på en gång....

Första bloggträffen på kvarnen. Då kände nog alla till varandra.

Skrivet av: Bengt datum: februari 9, 2007 06:27 EM