« + och - | Startsidan | Avskaffa demokratin »

17 januari 2007

Regn, regn inte bara i Sverige

Vädret är ur led i Sverige, minst sagt. Men tyvärr verkar det vara så även i Thailand, i alla fall på det resmål jag valt. Det ska vara stora solar i prognosen kommande vecka anser jag, men icke sa Nicke. Det verkar bli mest molnigt och en hel del regn om jag ska tolka prognosen korrekt. Det känns inte så där jättekul inför resan :-(. Jag har kanske haft tur förut?

// Annica Tiger

Annica Tiger januari 17, 2007 07:50 EM

Kommentarer

Anna - jag knyter inte ryor, jag är inte husligt lagd alls så tyvärr kan jag inte hjälpa dig.

Bim - det var helt okey, inte sol hela dagarna men mer sol än moln och inget regn utom första kvällen. Så min oro var obefogad.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: januari 29, 2007 06:40 FM

Hej! Jag läste att du knyter ryor. Min mamma vill så gärna knyta rya. Med färdig klippt garn. Jag skulle vilja köpa det till henne i födelsedagspresent.....vart ska jag vända mig?????/ Anna

Skrivet av: Anna datum: januari 27, 2007 09:44 EM

Vi var i Thailand i december. Innan vi åkte så satt jag hemma och kollade vädret varje dag. De visade sol/moln/regn varje dag, och jag blev jätteorolig. Men vi hade en kort skur på typ fem minuter, och en kväll med störtskurar på två veckor... Och lite moln men supervarmt några dagar. Så jag hoppas att det blir lika bra för dig!

Skrivet av: Bim datum: januari 18, 2007 07:33 EM

Det kanske är varmt i alla fall? Varmare än här... fast igår var det nästan vår i Örebro, varmt och fågelkvitter.

Skrivet av: Mattias Wirf datum: januari 18, 2007 12:47 FM

Och i södra Kalifornien har det varit minusgrader, så apelsiner och citroner ramlar av träden. Och Camilla fryser som en gris!

Skrivet av: mamselamsen datum: januari 17, 2007 08:53 EM