« Backdoor.Haxdoor.S Trojan.Schoeberl.E | Startsidan | Feedvalidator gillar inte mitt flöde »

20 januari 2007

Bloggportalen

Det verkar som Bloggportalen kommit igång. Tydligen måste man registrera om bloggen eller ska man inte? Jag fattar nada. Just nu finns jag i dubbelformat :-) och det verkar lite overkill. Dock funkar inte deras lilla logga och jag hittar ingen info om det är någon ny kod som ska in istället för den gamla.

Bloggportalen ser inte så annorlunda ut tycker jag efter en snabbtitt. Men det är säkert mycket nytt som tillkommit.

// Annica Tiger

Annica Tiger januari 20, 2007 06:44 FM

Kommentarer

Det är fortfarande en massa buggar har jag upptäckt och systemet skall köras in tydligen enligt Sigge.
För att få med räkneverket skall koden vara
http://www.bloggportalen.se/BlogPortal/view/Statistics?id=dittnummer

Men det verkar inte heller fungera åtminstone inte på min blogg utanför Aftonbladet.

Skrivet av: Alter Ego datum: januari 20, 2007 06:50 EM

Tack Carina.

Jag tror att jag fick bort den onödiga dubbelkopian av min blogg och nu är det den som du anger som är default. Det finns många som tycker en Annica Tiger Blog räcker och en del tycker att en är en för mycket :-). För min del ville jag bara åt min gamla blogg som varit listad länge där.

Däremot minns jag inte ens inloggningsuppgifterna, men de kanske kommer via mail då jag bad att få dem. Det kan ju vara bra att ha om man vill ange ort osv,

Annica Tiger

Skrivet av: Annica Tiger datum: januari 20, 2007 02:46 EM

Okey, dubbla bloggar, en ska bort. Danke.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: januari 20, 2007 01:56 EM

Glömde ju, koden hittar du när du loggar in på din sida. Ta inloggning på den första (108) och när du går in och väljer ändra på din presentation hittar du koden till höger.

Skrivet av: Carina datum: januari 20, 2007 09:26 FM

Annica, den hittar dina inlägg på din första sida http://www.bloggportalen.se/BlogPortal/view/BlogDetails?id=108 på Bloggportalen. Din feed måste alltså vara läsbar där även om den inte validerar, http://www.tiger.se/blog/index.xml

Skrivet av: Carina datum: januari 20, 2007 08:54 FM