« Arbetslivsinstitutet nedläggningshotat | Startsidan | Annica Tigers sexblog? »

1 november 2006

Regn i massor

Mycket regnande har det varit. I går kom det osedvanligt mycket på en gång och regnvattnet samlades i en enkelriktad tunnel jag passerade på väg hem. Jag kunde inte låta bli att stanna till och ta några kort.

Lite mycket vatten i tunneln

Jag stod kvar ett bra tag och kollade in de olika stilarna att tackla vattenmassorna. De flesta fegade och körde långt till höger, men en del brakade rakt igenom precis som om de tyckte det var kul. Lite som när en annan var liten och älskade att plaska i vattenpölar. Själv hade jag nog fegat, i alla med min bil som inte är så högväxt så att säga :-).

Tänk att så lite kan roa så mycket?
Att jag själv blev genomsur märkte jag inte.

Snön som skulle komma i natt har tack och lov uteblivit, frosten likaså. Men kör lugnt, det kan frysa på och bli ishalt på vägarna. Snön får gärna vänta. Jag har lite svårt att acceptera att vi nu befinner oss i november månad. Det låter så vintrigt....

Update 8:40
Nu snöar det som bara den.
Det är alldeles vitt utanför fönstret.
Kung Bore har anlänt :-(.

// Annica Tiger

Annica Tiger november 1, 2006 05:44 FM

Kommentarer

Det räcker med 5 cm snö för att det ska bli kaos i tokholm :)

Skrivet av: claes datum: november 1, 2006 12:57 EM

Nu lär det bli snökaos även i Stockholm. Jag hörde på TV att det redan hänt olyckor, varav en med allvarlig utgång. Så kör lugnt. Ta kollektivtrafik om det är möjligt.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: november 1, 2006 08:41 FM

Min blogg har bildbevis idag, snön har kommit till Västkusten nu så...

Skrivet av: Monica datum: november 1, 2006 07:51 FM

Hur är vädret idag då?
Vi har fullständig kaos här ute hos oss. Det blåser hårt och snön vräker ner. Jag vet inte riktigt hur jag skall komma till jobbet idag. Bil är helt uteslutet och jag hoppas att någon buss kan ta in mig till den stora staden.

Skrivet av: Jerry datum: november 1, 2006 07:44 FM