« Originell sida | Startsidan | Pigorna är på ingång »

10 november 2006

Drar ned på allt och alla..

Nya "regeringen" drar in på en hel del, kanske skär de lite väl djupt. KILEN som arbetar med råd, stöd och kunskapsspridning rörande läkemedel, biverkningar och beroende får inga nya anslag av nya "regeringen". Som en konsekvens av det kan de tvingas lägga ned verksamheten.

// Annica Tiger

Annica Tiger november 10, 2006 09:10 FM

Kommentarer

Kilen är mycket viktig och har byggt upp en kompetens som inte finns på så många fler ställen i landet. När det nu är så att människor som drabbas av allvarliga bieffeker av sina läkemedel, framför allt av lugnande och antidepressiva, inte får någon som helst hjälp från den vanliga sjukvården, där läkare ofta vägrar erkänna de besvär som inte så få drabbas av efter en tid, då är detta rent katastrofalt.
Jag kan inte se det som något annat än ett sätt att gynna läkemedelsindustrin, som naturligtvis inte vill ha uppmärksamhet kring det faktum att somliga människor faktiskt blir ordentligt sjuka av de här medlen, benso och SSRI. Det har varit upprörande tyst om det här redan som det är - nu blir det närmast dödstyst.

"Skit i om arbetare far illa i dåliga arbetsmiljöer, lägg ner Arbetslivsinstitutet, strunta i dem som blir sjuka av läkemdel, huvudsaken är att företagen tjänar stora pengar, och att deras VD:ar får mer och mer och mer pengar och makt.

Jag har inte ord för hur vidrig jag tycker att den nya regeringen är. Absolut ingenting av medmänsklighet, ingenting av hänsyn, ingenting av humanitet, bara ett rent värnande om de allra rikaste och deras intressen.

VAR MED OCH PROTESTERA DET KAN VARA DU SOM BEHÖVER HJÄLP FRAMÖVER, ELLER NÅGON Du TYCKER OM OCH BRYR DIG OM.

Gå in på Kilens hemsida på länken som Annica ger ovan.

Skrivet av: Kerstin datum: november 10, 2006 11:48 EM

För några veckor sedan så fanns följande debattartikel i Göteborgsposten, skriven av RFHL - "Överförskrivning av sömnmedel".
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=114&a=303810
Tack till RFHL för uppmärksamheten kring Apotekets statistik om konsumtionen av sömnmedlen Stilnoct, Imovane och Zopiklon. Det finns all anledning att känna sig varnad!

Skrivet av: Britt datum: november 10, 2006 03:19 EM

Den "nya regeringen" påminner mer om en tokig chef som äntligen får göra som han vill på sin arbetsplats och därmed kör företaget i botten.

(Det är så hemskt, arbetslösa röstade på alliansen för då trodde dom att dom skulle få jobb)

Skrivet av: claes datum: november 10, 2006 11:42 FM