« Alliansen höjer biljettpriserna | Startsidan | Partipiskan kommer att vina »

3 oktober 2006

Jag var för full för att minnas

Jag var för full för att minnas,
den frasen känns igen, vare sig det
gäller misshandel eller mord.

Ja, vad säger man?
Där spriten går in, går vettet ut.
En idrottare har polisanmälts och anklagas
för att ha slagit en kvinna på en nattklubb i Luleå.

Idrottare är inte mer än människor, men med tanke på att de är förebilder för så många bör de kanske ta det lilla lugna när de är ute och röjer?

BTW - ett tips till politiker också :-).

// Annica Tiger

Annica Tiger oktober 3, 2006 05:09 EM

Kommentarer

Oavsett så bör man inte slå ner folk, idrottare eller ej ;) Men jag förstår vad du menar med ansvar Annica, misstänker att det är väldigt olika bland idrottare som bland resten av yrken.

Skrivet av: Mattias Wirf datum: oktober 3, 2006 08:57 EM

Barn och ungdomar har ofta idrottsstjärnor som idoler och ett idolskap innebär ett visst ansvar, vare sig man vill det eller inte.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: oktober 3, 2006 08:37 EM

Måste hålla med föregående talare. Blir ganska trött på att man skall pådyvla folk som hoppar, springer eller fäktas med träpinnar nåt krav på högre moral än andra. Misstänker att det handlar om lite avundsjuka i botten - typ varför skall hon/han tjäna på sitt jobb? Vilket det ju de facto oftast är idag.

Skrivet av: TomS datum: oktober 3, 2006 08:35 EM

Det var länge sedan som topp-idrottare tänkte på att dom är förebilder för någon.Liten fyllehistoria då och då,vem bryr sig.Lite gratis reklam i media kanske bara är ett pluss.
Så fort penning pungen är tillräkligt stor,då sticker dom till Monaco eller något annat skatteparadis.Det är endast pengarna som en elitidrottare bryr sig om,ingenting annat.

Skrivet av: T Lindholm datum: oktober 3, 2006 06:51 EM