« Spådomen går nog inte in | Startsidan | Ett, eller flera, yrken som alla skulle behöva prova på ett halvår.. »

1 september 2006

Ur led är vädret

September. Redan. Tiden går fort. För fort. Solen skiner utanför fönstret, men väderprognosen hos SMHI säger att det ska vara molnigt. Jag har slutat lite på väderprognoserna. I går kväll vid 21-tiden var jag inne i stan och det var som en sommarkväll, varmt och kvavt. Jag brukar inte vara inne i city vid den tiden och det slog mig hur mycket folk det var i rörelse.

// Annica Tiger

Annica Tiger september 1, 2006 08:19 FM

Kommentarer

Göteborg här... hösten har kommit:)

Skrivet av: Monica datum: september 4, 2006 10:01 FM

Blogstafetten har kommit till Dig! Ditt ämne blir: Ett, eller flera, yrken som alla skulle behöva prova på ett halvår..

Skrivet av: Excessa datum: september 3, 2006 09:39 EM

Anders N - varför är himlen inte röd istället för blå? Den ligger där för att jag ofta skriver om samhälle och därmed politik. Ogillar du att jag listas där?

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: september 3, 2006 11:37 FM

Varför ligger denna blogg på bloggtoppens politiklista?

Skrivet av: Anders N datum: september 2, 2006 12:39 EM

Det är klonade valfunktionärer! *skrattar*

Skrivet av: Monica datum: september 2, 2006 09:40 FM

Ja, samma sak undrar jag som bor i Stockholmsområdet. Jag undviker att åka in till stan överhuvudtaget, men ibland måste man ju göra det. Jag blir snurrig av alla människor som ter sig som myror som myllrar överallt :).

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: september 1, 2006 05:13 EM

Jag blir lika förvånad varje gång jag är i stockholms city (ungefär 5 ggr/år) - hur får vil plats?!
Det är ju folk överallt!

Skrivet av: SANDRA datum: september 1, 2006 08:34 FM