« Mannen med janusansiktet | Startsidan | EXIT »

14 september 2006

Djurbordeller? Sjukt värre!

Tidelagen togs bort från brottsbalken i Sverige så sent som på femtiotalet. Med andra ord är tidelag tillåtet. Dock...utsätts djuren för smärta eller tvång anses det djurplågeri. Då kommer frågan per automatik. Tvång? All tidelag handlar väl om tvång? Smärta? Hur kan ett djurs smärta mätas? Det är inte meningen att människor ska ha sex med djur. Det är i alla fall min personliga åsikt.

Sjukt är det hur som haver.
I Danmark finns det djurbordeller.

Det är förbjudet att organisera sexköp i Sverige så en djurbordell borde då sorteras under koppleri. Jag hoppas verkligen inte att detta är något som finns i Sverige. Folk må ha sina sexuella preferenser, men vete sjutton om inte detta är att betrakta som sjukt?

// Annica Tiger

Annica Tiger september 14, 2006 10:08 FM

Kommentarer

Underbetalda barnflickor
Jag drodde den där Fredrup Scheissfeldt var en Duktig Skolpojkstyp, som bara hamnat snett. Skulle ha suttit bakom ett skrivbord på nåt hög och ärligt förtjänat välbetalt tjänstemannajobb i staten eller industrin.

Icke så!

Dessa underbetalda barnflickor.

Alltså när miljonärer gnider på öret ungefär som Joakim von Anka, då är det SMÅAKTIGHET.

När man snålar på LÖN till tjänstepersonal, då är det TARVLIGHET.

När man dessutom är ledande politiker och står i offentlig blysning, då är det ODUGLIGHET; småaktigheten och tarvligheten har vuxit sig så stark att den rentav undantränger den mest självklara självbevarelsedrift. Omdömeslöst är bara förnamnet!

Och värre är det!

Göran Persson flänger runt på torgmöten. Gammaldags och primitivt. Han är ingen stjärna. Han gör sina dumheter. Men han har ändå ett mått av sunt praktiskt omdöme - och framför allt har han starka nerver. Han är stabil. Han är inte FEG.

Det är däremot Fredrup Scheissfeldt! Han gömmer sig undan, han! Varför? Därför att han är skraj. FEG!

Asså denna kombination av feghet och illasinnad tarvlighet. Och DEN osnutna skitsnoppen ska föreställa Vår Nye Store ARBETARLEDARE!!?!? - Äh kyss mig baklänges! Man vill bara kräkas åt han.

// Annica Tiger - resten av inlägget har jag tagit bort då det snuddade på personangrepp på vissa politiker. Man kan kritisera och skälla, men med balans.

Skrivet av: Peter Ingestad datum: september 15, 2006 08:06 FM

Helt sjukt! Vuxna människor får syssla med vilka former av frivillig sex de önskar, men alla former av tvång är givetvis fel. När det gäller sex med djur är det givetvis tvång. Vem skulle vilja vara objekt på en åsnebordell ? Fast åsnor klarar att hålla rent från sådant utan lagstiftning.

Skrivet av: Björn datum: september 15, 2006 01:03 FM

Det var bland det hemskaste jag hört... Sådant måste omedelbart stoppas, lagar stiftas, polis ingripa, osv.
Men det som gör mig nästan lika arg är att det tycks att idag när vi har någon som tar på allvar djurens väl även utifrån djurens perspektiv, så reser sig halva samhället upp och protesterar mot ifrågavarande myndighet. Ekonomi och marknad är viktigare än liv´i det moderna västerländska samhället.

Skrivet av: Eija datum: september 14, 2006 08:26 EM

torvald - nu är ju oskyldiga djur inblandade och det likt när oskyldiga barn blandas in i vuxnas sexualitet faktiskt något som samhället måste ta i tu med.

Pedofiler och zoofiler kan inte accepteras i ett modernt samhälle. Allt där barn och djur är inblandade går fetbort och är i mina ögon helt off.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: september 14, 2006 06:27 EM

Sex ska vara mellan människor och djuren har inget med vårt sexliv att göra tycker jag.

Skrivet av: Monica datum: september 14, 2006 05:55 EM

Inget när det gäller den mänskliga naturen och sexualiteten förvånar. Djursex är nog vanligare än man tror, fler människor - hundratals - avrättades för tidelag i Sverige än för häxeri. Nästan inga avrättades för homosexualitet. Samhällets uppgift kan inte vara att försöka styra vuxnas sexualitet, lika lite nu som på 1600- och 1700-talet.

Skrivet av: torvald datum: september 14, 2006 04:49 EM

Det är ju ett solkklart övergrepp. Men att äta kött, vilket vi inte behöver ur näringssynpunkt, är att döda djur för njutnings skull - rätt sjukt det med.

Skrivet av: Paradigm datum: september 14, 2006 02:24 EM

Likt Sara trodde jag inte att sådant fanns och det låter verkligen sjukt att man tillåter sånt. Men ändå, människan är också ett djur...

Skrivet av: Mickey J Barczyk datum: september 14, 2006 12:07 EM

Så här går det när politikerna inte lever på våran planet. Dom vet ju inte ens vad som händer i samhället. Har blev det med det fina att alla psykiskt sjuka skulle få ett eget hem?

Politiker lever i en rosa dimma! Vad dom använder för narkotika vet i 17:on, men en härlig blandning måste det vara för att vara så frånvarande från verkligheten.

Skrivet av: Claes datum: september 14, 2006 12:06 EM

mygod, jag trodde inte att något sånt här fanns i världen... Alltså, självklart borde det ju vara förbjudet i lag att ha sex med djur, tvång måste det ju vara i varenda fall. Helt vidrigt sjukt.

Skrivet av: Sara datum: september 14, 2006 10:56 FM