« Reinfeldts dyra löften | Startsidan | Nasa har slarvat bort filmen om Apollo 11 »

14 augusti 2006

Så fucking djävla onödigt

En fylla efter ett misslyckande slogs upp stort. Ja, det kanske inte är direkt rekommendabelt att supa sig aspackad iförd landslagsdräkt. Men än så länge är inte alkoholförtäring olagligt. Den personen fick sig en släng av sleven av en person som nu åkte dit i kokainhärvan. Lång näsa! Kasta inte sten i glashus!

Då är kokainhärvan som nu uppdagats tusen gånger värre. Hur tänkte de? Tänkte de alls? Bratsen vid Stureplan använder kokain när de festar. De är inget bra föredöme för andra ungdomar och kommer aldrig att bli det, vare sig med eller utan kokain.

Idrottsmän, aktiva eller inte, är däremot föredömen för ungdomar och borde kunna avhålla sig från olagliga aktiviteter som att nyttja kokain. Nu har jag aldrig själv testat denna drog, men nog måste det väl gå att ha kul utan att ha kokain i kroppen?

Polisen väntade med tillslaget att man inte ville störa Christian Olssons guldfest efter trestegsfinalen och det var bra. Men när sällskapet med de misstänkta fem personerna lämnade nattklubben Lounge väntade polisen utanför.

Ingen kan påstå sig vara oskyldig då samtliga urinprov innehöll kokain. Att det fanns även två gram kokain på en av de misstänkta, samt rester av kokain i en papperslapp på en annan är mycket graverande. Hur oskyldig kan man förklara sig då? Jag fick nog det i drinken? Någon stoppade på mig kokainet?

Ett rent EM skulle det vara.
Jag kan inte direkt påstå att
svenska idrottstjärnor bidragit till detta.

Som löx på laxen läser jag detta:

På måndagsmorgonen efter att EM-tävlingarna avslutats hittades en kasse full med kanayler, ampuller och dopingpreparat på Sten Sturegatan 36, strax intill hotel Opalen där en stort antal EM-tävlande från Ryssland, Polen, Malta, Montenegro, Gibraltar och Bosnien-Hercegovina bodde. Det mesta av det anträffade är använt, skriver polisen i ett pressmeddelande.

Den kassen har nog inte promenerat dit av sig själv. Jag tror inte heller på att någon illasinnad svenska anabolanvändare dumpat skiten där. De som slängde kassen hur tänkte de? Tänkte de alls? Dålig planering i mina ögon. Hoppas de kan få fast vilka som använt dopningspreparaten. Rent EM. Det finns nog inga rena tävlingar numera. Vilket är synd och skam för det finns faktiskt idrottare som vill vara rena och prestera bra resultat utan doping.

Hur kul är det förresten att fuska?
Det handlar inte om idrott tycker jag.

// Annica Tiger

Annica Tiger augusti 14, 2006 03:13 EM

Kommentarer

Kanske är jag dum men jag blev så fly förbannad på detta. Som Göteborgare har man känt sig stolt över sin stad denna vecka som ordnade ett mycket bra genomfört EM. (att det regna är Stockholmarnas fel ;))
Så sker det här och hela EM hamnar i någon bitter eftersmak.

Sjöberg borde fanimej ha ett kok stryk och sedan tar vi resten av hans knarkargäng. För de har gjort att det detta EM kommer bli ihågkommet för är just deras kärlek till vitt pulver.

Usch va arg jag är!

Skrivet av: Walentine Andersson datum: augusti 15, 2006 04:37 FM

Håller med att Idrottsmän är som vanligt folk.Och vad som är det mindre allvarliga i det här,är att Patrik Sjöberg och dom andra,har ju inte gjort detta för att uppnå några resultat,dom har inte fuskat till sig resultat genom det här.Därför tycker jag att det är lite uppförstorat.Förutom Nylander förstås som ju är med i en organisation mot dråger och doping,det är värre.
Det här är ingenting mot vad som hände i Tuor De France i Juli i gämförelse tex.
Det skulle gå att åstakomma liknande rubriker varje vecka i tidningarna om Polisen gjorde rassior på dom rätta krogarna,massor med olika kändissar hit och dit som är påtända.

Skrivet av: T Lindholm datum: augusti 14, 2006 08:40 EM

Förebilder borde tänka som Bamse: "är man mycket stark så måste man även vara mycket snäll!"

Skrivet av: Hanna datum: augusti 14, 2006 08:21 EM

Idrottsmän visar sig vara vanligt folk som ljuger, super, knarkar och fuskar. Av nån anlednining orkar jag inte bli så där uppphetsad som t.ex sportjournalisterna på Aftonbladet och i TV. Det är ju mest bara dumt och korkat att spola ner sitt eget "rykte" för en lina koks.

Skrivet av: TS datum: augusti 14, 2006 07:00 EM