« Enhetstaxan | Startsidan | Hot om sanktioner bakom fildelarrazzia »

21 juni 2006

Undvik utvik om du vill behålla jobbet

Tidningen Slitz har tydligen i sitt senaste nummer publicerat en lista över Sveriges 100 sexigaste kvinnor - modeller, tv-kändisar och dokusåpadeltagare.

Tone, min favoritväderpresentatör. Varför ställde du upp på bilderna? Jag är lite besviken på din godtrogenhet. Hur dum får man bli? Det fattar ju vem som helst att det inte går att lita på dito herrtidningar. Men jag kommer att sakna dig presentera vädret och hoppas du snart syns i rutan igen. Jag tycker det är fel av TV4 att stänga av henne. Värre saker har andra journalister och tv-medarbetare gjort, utan att bli avstängda.

Till alla andra som funderar på att ställa upp på liknande bilder. Dra lärdom av detta. Tro inte på eventuella garantier. I den där branschen finns inget som heter garanti. Det som säljer är det som gäller. Inget annat

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 21, 2006 02:16 EM

Kommentarer

Tone har länge irriterat mig för att hon med sin dåliga svenska fått toppenjobb där andra invandrare inte kommer in "pga sin svenska" vilket är många gånger bättre än hennes.

Men jag kan ju inte klaga på hennes figur och den smala midian, för att inte tala om den vackra rösten.
Oj, nu jag låter som en olycklig kär pojke...

Whatever. Men att hon klär av sig halvnaken visar bara på gott självförtroende och det är bara att gratulera henne.
Nu måste jag rusa ut och köpa tidningen ;-)
See u later losers!

Skrivet av: Mansour datum: juni 21, 2006 04:49 EM

Det kanske mest beklagliga är inte så mycket att man inte kan lita på en bransch som redan har dåligt rykte om sig för att vara ett tillhåll för skrupellöst skumraskfolk. Att TV4 inte bär sig en bit bättre åt, och förmodligen gör det för att på förhand trygga hariga höga höns' farhågor om att riskera osedlighetsrubriker i kvällspressen kring sin stab, och per association sina program, känns betydligt lumpnare.

Skrivet av: Johan Sundström datum: juni 21, 2006 04:34 EM

Jag fattar inte trovärdighetsresonemanget. Kan man inte lita på vad hon säger om vädret för att hon vikt ut sig? Märklig logik.

Skrivet av: Paradigm datum: juni 21, 2006 04:04 EM