« Testikel- och prostatacancer borde det införas test för | Startsidan | Intressant.se, Bloggtoppen visavi Blogrankers »

18 maj 2006

Personlig nummerskylt

Det blev ett stort hål i plånboken när jag äntligen fick hämta min bil. Den har hela vintern stått vid kåken, men nu står den här utanför hyreskåken.

Utanför och utanför, det fanns ingen parkeringsplats utanför så jag fick ställa den 300 meter bort. Jag har första tjing på en P-plats precis utanför porten. Den lär bli ledig snart.

Bilen är lätt att känna igen.

A TIGER

Många har kommenterat den privata nummerskylten, en del på ett negativt sätt. Fånigt, ha en personlig skylt på en Skoda Felicia. So what? Var och en väljer hur pengarna ska spenderas och jag ville ha en personlig skylt, i alla fall år 2000. Fast jag vet inte om jag tänker förlänga den när det blir dags.

Från det ena till det andra. Jag läste en rolig skylt i går.

§1 Jag har alltid rätt.

§2 Om jag någon gång har fel träder §1 i kraft.

// Annica Tiger

Annica Tiger maj 18, 2006 08:31 FM

Kommentarer

När man köper an personlig nummerskylt så bidrar man till en säkrare trafik!!!Pengarna går faktist ditt för de som inte vet!!!!

Skrivet av: Makis D. datum: april 6, 2007 11:55 FM

Läcker skylt - som blir cool även på engelska. Den som inte vet vad du heter kan ju tro att det är på engelska den ska läsas och så blir det ännu ballare när man inser att skylten faktiskt är ditt namn.

Skrivet av: S@ra datum: maj 22, 2006 04:27 EM

Jättecool skylt! :-)

Skrivet av: Bim datum: maj 21, 2006 07:33 EM

Paradigm - jag gynnade företaget som stansar plåtarna (inga som köper så får företaget bomma igen) och förmodligen en summa gick till skatt och resten till Vägverket. Ser inget fel i det.

När jag handlar mat kollar jag alltid att det är svenskt kött och svenskproducerade varor, för jag vill gärna gynna svenska företag.

Gällande böcker så välkommen hem på ett besök får du se att jag verkligen gynnat kulturen genom att köpa böcker så bokhyllorna dignar.

Det ena utesluter inte det andra.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: maj 18, 2006 05:41 EM

Sorry om jag är negativ, men jag tycker att man borde använda sin köpkraft för andra och inte bara för sig själv. Om du köpt en bok eller en teaterbiljett hade du främjat kulturlivet. Nu främjade du bara stansandet av plåtskyltar.

Skrivet av: Paradigm datum: maj 18, 2006 03:41 EM

Bengt, ingen fara - blev bara lite konfunderad.
Desirée - hade jag råd skulle jag också motivlacka min bil, en tiger på huven eller något liknande, men nu börjar ekonomin bli lite för kärv för den utsvävnigen.

Ja, jag tycker om min skylt och bryr mig egentligen inte om kommentarerna jag får. Det är min bil och jag gör vad jag vill med den. Dessutom har Skoda Felicia dåligt rykte, min går som ett spjut på motorvägarna - jag får alltid hålla ett öga på hastighetsmätaren för det är så lätt att komma upp i 140 av bara farten, så pigg är den.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: maj 18, 2006 10:52 FM

Ja, den är cool. Jag har inte riktigt förstått vad det är som upprör så förskräckligt med dessa skyltar i förhållande till all annan utsmyckning. Ingen går ju och retar sig på en spoiler! Dessutom tycker jag det är extra tufft på en Skoda! Kör hårt! (och försiktigt)

Skrivet av: Björn datum: maj 18, 2006 10:31 FM

Jag cyklar förbi den motivlackade lite nu och då :-)

Skrivet av: Desirée datum: maj 18, 2006 10:26 FM

Annica: Jag ber än en gång om ursäkt...

Jag är en klant...

Skrivet av: Bengt datum: maj 18, 2006 10:18 FM

Tack själv Martin, kul att du haft nytta av HTML-guiden.
Sara - sex bokstäver tror jag är max.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: maj 18, 2006 09:13 FM

Jag tycker den är svincool - om jag hade körkort o bil skulle jag vilja ha en egen skylt - fast Hedgehog är väl för långt :(

Skrivet av: sara datum: maj 18, 2006 08:58 FM

Jag förstår inte hur folk har ork att vara så negativa! Att anmärka på någons val av bil eller hur den väljer att utsmycka den är bara fel (och tråkigt). Om man vill ha en personlig skyllt så är det klart att man ska ha det! :)

Jag tycker iaf att det var en riktigt snygg skyllt!

Tänkte även passa på att tacka för diverse HTML-tips genom åren.

Skrivet av: Martin datum: maj 18, 2006 08:49 FM

Men åh!
Jag vill ha en som heter SANDRA!

Skrivet av: SANDRA datum: maj 18, 2006 08:41 FM

Cool skylt! :-)

Skrivet av: Johnny datum: maj 18, 2006 08:36 FM