« Seriestrip om bloggning | Startsidan | Tiggare i Prag »

21 november 2005

Bloggtreklöver 89

Arkeologen

Sia's blogg

Embryo

Maila gärna tips om andra bloggar du vill se på denna lista.

// Annica Tiger

Annica Tiger november 21, 2005 07:08 EM

Kommentarer

pepparkakror är inte dumma okcså blir man snell av dom

men men

hur mykcret man än är glad också vinkrar till busschauffrörer galonisar gammela tantrer gammela farbrördrer finns det alltrid en enda liten arg menniska som måste få vara arg på någnonting

vad driver menskeligheten framåt allra mest

kärlek ellrer hat det undrar jag nu

jag läggrer min röst på kärlek kompisrar glada tips god mat julklapprar biståndsarbetre samförstrånd julmusst okcså annat som gör menniskor till glada menniskor

fasst det är olicka från person till göran person det säjer jag nu

yo

Skrivet av: embryo datum: december 1, 2005 12:41 EM

Jag tycker väldigt mycket om din blogg och dina treklövrar annars, jag antar att jag är lite överkänslig när det gäller just detta efter som jag saknar Gärningsmannaprofilen...

Skrivet av: Kissowa datum: november 25, 2005 10:41 EM

Det visste jag inget om. Det händer så mycket inom bloggosfären att jag inte hänger med.

Jag länkade efter ett tips och tyckte att språket var förunderligt underligt. Tyvärr så kan det alltid bli att någon blog inte gillas av alla. Jag har nog vad jag tror i alla fall lyckats ganska bra med mina bloggtreklövrar.
Tråkigt att du blev besviken.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: november 25, 2005 06:55 EM

Embryo på treklövern? Usch vad besviken jag blir. Jag som alltid gillar dina treklövrar annars. Embryo är en oseriös liten fjant som verkligen inte borde bli länkad till någonstans alls. Framförallt blir jag väldigt irriterad eftersom han faktikst lyckas få min favvoblog till att lägga ner!

http://www.supertrevligt.com/blog.htm

Ska sådant uppmuntras?

//Kissowa

Skrivet av: Kissowa datum: november 25, 2005 06:27 EM

Vad trevligt att min nya blogg är med här :) Kan passa på att även tipsa om min systerblogg Hantverkar'n http://hantverkaren.blogspot.com där jag lägger ut olika saker som jag tillverkar på min fritid som jag har till försäljning (bloggen är lika nystartad som Arkeologen, men det blir mer till salu efter hand som jag tar kort på saker och ting).

Skrivet av: Linnea datum: november 22, 2005 10:46 FM