« EU - en nitlott för Sverige | Startsidan | Levande hundar och katter används som bete »

1 oktober 2005

Positiv respons är alltid kul att få

Jag fick ett ovanligt trevligt mail i dag efter att ha svarat på en html-relaterad fråga via mail, jag antar att det gäller HTML-guiden.

Tack snälla Annica för din hjälp. Att ta dig tid att svara utan att tjäna på det gör Dig till en mycket ovanlig människa. Tack! På något sätt andas dina sidor en anda av självuppoffrande och intresse för ditt jobb. Förmodar att glädjen ger Dig mer lön än pengarna. Har jag fel?

Nej, han har inte fel. Men visst är jag eller var mycket intresserad av att göra hemsidor när guiden gjordes och under de uppdateringar som skett, men nu på senaste tiden har intresset fallerat. Det finns annat som är mer intressant nu för tiden. Men tydligen har en del glädje av guiden, fast den inte är hyperaktuell – men en nybörjare som tar sina första stapplande steg i konsten att göra en hemsida kanske inte bryr sig om det faktumet?

Tänk vad lite som kan göra en människa glad?
Det är något att fundera på över lag.
När gav du positiv respons till någon som kanske förtjänat det?
Jag tror att många rent allmänt är ganska dåliga på det.
Så även jag stundtals.

// Annica Tiger

Annica Tiger oktober 1, 2005 03:20 EM

Kommentarer

Lars, tänkvärda ord. Vi stressar och har oss och hinner knappt se varandra, än mindre bry oss om varandra.

BTW - din kudde måste vara mysig eftersom du gärna vill ha med den på resor.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: oktober 3, 2005 05:02 FM

Det du ger, får du ofta tillbaka. Stanna till och prata med någon (känd eller okänd) som gör något intressant, och berätta att du gillar det du ser > du får nästan säkert en skön historia tillbaka, och den du pratar med blir glad och vågar kanske själv prata med någon annan och så vidare. Det behöver ju inte vara några långa utläggningar > sakta ner stegen en aning, säg några korta ord, le och gå vidare. Dessutom blir du väldigt glad själv, jag lovar!

Kramar från Baravara-Lars

Skrivet av: Lars datum: oktober 2, 2005 07:43 EM