« www.bloggtoppen.se | Startsidan | Mjölk ska vara svensk. Basta! »

1 september 2005

Blandade länkar

Virtuella hundkompisar? Kanske något för hundälskare som inte kan ha hund av olika orsaker? Söta var de. Jag satt kvar länge vid den sidan och hade ganska roligt och smålog åt sötnosarna.

För dig som fastnat för Sudoko eller bara är nyfiken finns det lite smågodis här. Det finns till och med ett program numera :). Jag har inte än ens testat Sudoko. Jag var en korsordsfreak en gång i tiden, men till slut blev det så jobbigt. Jag bara var tvungen att lösa HELA korsordet, hur trögt och svårt det än var. Därför vill jag inte ens testa Sudoko. Tänk om jag fastnar i Sudoko-träsket :)?

Retfulla föräldrar :). Gosh, vilket uppvaknande.

Nästan som efter Tsunamin, se detta nyhetsinslag (22 minuter långt). Det är svårt att förstå förödelsen efter orkanen Katrina, mer info finns här.

// Annica Tiger

Annica Tiger september 1, 2005 05:28 FM

Kommentarer

Ja Sudoku är högst beroende framkallande. Har sysslat med det i två dagar och har redan fixat hem en version till mobilen. Det är så lätt att lära sig och sen är man fast. Borde komma med en varningstext.

Skrivet av: Waldemar datum: september 1, 2005 06:17 EM

Jag har hittat en version till min handdator, så nu känns inte tunnelbaneresorna så jobbiga längre! Och näääärå, jag har minnsan inte fassnat i något träsk, jag kan sluta, när jag vill, öhh, jag lovar - nästan-lovar iallafall. Precis när jag vill skulle jag kunna sluta... Fast, det är vääldigt svårt liksom slita sig, och så...

Men - näärå, inget träsk för mig inte...
...

...

...
Kanske bara lite. :)

Skrivet av: David datum: september 1, 2005 05:55 EM