« Bloggtreklöver 82 | Startsidan | Blandade länkar »

1 september 2005

www.bloggtoppen.se

För er statistikfreak och som gillar topplistor, samt att bli bedömd har en ny sida startat, kanske lite tunnsått än med listade bloggar – men den kanske tar sig med tiden? Eller inte?

http://www.bloggtoppen.se

Jag tycker inte om listor. Jag blir bara stressad av dem. Jag vill tuffa (blogga) på i min egen takt, utan att behöva tänka på att nu MÅSTE jag skriva något vettigt (för en gångs skull kanske en del tycker *skrattar*) för att öka min ranking eller placering eller vad det nu gäller.

De tjänster som jag tycker är bra finns listade i min högermeny. På ingen av den, förutom Intressant.se, tror jag att det finns listor och statistik. Eller har jag kanske missat något? Just nu känner jag mig helt off...

// Annica Tiger

Annica Tiger september 1, 2005 4:23 FM