« www.bloggtoppen.se | Startsidan | Mjölk ska vara svensk. Basta! »

1 september 2005

Blandade länkar

Virtuella hundkompisar? Kanske något för hundälskare som inte kan ha hund av olika orsaker? Söta var de. Jag satt kvar länge vid den sidan och hade ganska roligt och smålog åt sötnosarna.

För dig som fastnat för Sudoko eller bara är nyfiken finns det lite smågodis här. Det finns till och med ett program numera :). Jag har inte än ens testat Sudoko. Jag var en korsordsfreak en gång i tiden, men till slut blev det så jobbigt. Jag bara var tvungen att lösa HELA korsordet, hur trögt och svårt det än var. Därför vill jag inte ens testa Sudoko. Tänk om jag fastnar i Sudoko-träsket :)?

Retfulla föräldrar :). Gosh, vilket uppvaknande.

Nästan som efter Tsunamin, se detta nyhetsinslag (22 minuter långt). Det är svårt att förstå förödelsen efter orkanen Katrina, mer info finns här.

// Annica Tiger

Annica Tiger september 1, 2005 5:28 FM