« Knytnävsvals | Startsidan | Brottsoffer? Välj rätt försäkringsbolag! »

3 augusti 2005

Tur att jag inte är vänsterhänt

Min vänsterhand är fortfarande deformerad. Knogarna är krokiga och två gånger större än på höger hand. Efter olyckan 22 maj tycker jag att det borde ha hänt mer. Jag ska till arbetsterapeuten senare i dag och jag får väl höra vad hon har att säga. En sak är säker, vänsterhanden är tämligen obrukbar till det mesta just nu. Tänk om det förblir så?

Fast när jag tänker efter.
Det finns så många som har det mycket värre.
Jag har en fullt brukbar högerhand.

Glaset är halvfullt, inte halvtomt.

BTW - igår fick jag ett telefonsamtal som först gjorde mig stum, sedan förvirrad och lite småchockad. Men sedan när jag tagit in fakta så blev jag både glad och rörd. Berörd över att det finns människor som är genuint goda och fyllda med empati. Tack!

// Annica Tiger

Annica Tiger augusti 3, 2005 08:08 FM

Kommentarer

Det var inga uppmuntrande besked jag fick i dag tyvärr. Men sånt är livet...

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: augusti 3, 2005 12:38 EM

Det var ju inget vidare, med handen... Såna där saker tar ju aslång tid, mitt knä som jag gjorde illa i november förra året o opererade i april är ju fortfarande inte bra. Fattar inte varför det ska gå så in i bängen sakta...

Men det är väl bara att kämpa på på sjukgympan, trots att det är öken där...

Hoppas verkligen att din hand blir bättre snart,
kram

Skrivet av: sara datum: augusti 3, 2005 08:36 FM