« Den nöjda fiskaren. | Startsidan | En storrökares utfläkta lungor på cigarettpaketet »

13 augusti 2005

Guldarmbandet. Vart tog det vägen?

Guldarmband

Olyckan i maj som renderade i bortklippta vigselringar innebar även att jag blev av med mitt guldarmband. Vilket jag upptäckte först i går. Snacka om att inte vara direkt alert, ha sen reaktionstid :-) eller snarare sagt inte att ha observerat att ett smycke saknas, bara för att det har "alltid" suttit där på högerarmen och vanan av att alltid haft det där är antagligen förklaringen till att jag inte har saknat det. Förrän nu. Underligt. Nu var det bara värt drygt tusen kronor, men nu när jag blivit varse om att det är borta saknar jag det. Det hade mer ett affektionsvärde för mig. Undra vart det hamnade. På sjukhuset? Där jag föll? Ligger det gömt och bortglömt, ensamt och övergivet? Eller är det någon annan som bär det nu? Det lär bli en gåta jag kanske aldrig får svar på.

// Annica Tiger

Annica Tiger augusti 13, 2005 05:52 FM

Kommentarer

Åhh, jag vet precis hur det känns. Förlorade också ett nyss ;-(

Skrivet av: Angela datum: augusti 13, 2005 09:12 EM

Du ska inte ringa sjukhuset och fråga iaf? Det kanske ligger i nån låda någonstans?

Skrivet av: anna datum: augusti 13, 2005 07:50 EM

Jag har också varit med om det. Att jag har tappat bort ett guldarmband. Det var lite stort, så jag kan ha dragit i det utan att jag har märkt något och det har gått sönder. Jag fick det i konfirmationspresent (vilket innebär att det var ett tag sen), så det hade också en del affektionsvärde. Jag saknar armbandet lite, jag var van att ha det på mig... Men jag tror inte att jag ska skaffa mig något nytt, inte än i alla fall... Jag har fullt upp att bli van att ha en ring på mig. Jag är med andra ord ingen smyckeswannabe ;)

Skrivet av: Linnea Back datum: augusti 13, 2005 10:46 FM