« Etnisk rensning via mordbrand? | Startsidan | www.bloggtoppen.se »

31 augusti 2005

Bloggtreklöver 82

Hexi Online

Odi et Amo

Ögonblick i norr

Maila gärna tips om andra bloggar du vill se på denna lista.

// Annica Tiger

Annica Tiger augusti 31, 2005 06:56 EM

Kommentarer

Mycket hedrad ;)

Skrivet av: Sanna datum: september 2, 2005 05:08 EM

Jag får också känslan av att det är fler tjejer och kvinnor som bloggar. Fast det kanske beror på vilken typ av bloggar man föredrar.

Men jag läste till min förvåning i Internetworld att det fortfarden anses vara män i en viss ålder och med en viss politisk inställning som bloggar mest. Jag måste säga att dom män jag läser inte är så stereotypa. LOL Dom är betydligt intressantare än så.

Skrivet av: Hexi datum: september 1, 2005 04:51 FM

Ja, man får verkligen hoppas att den debatten har dött ut. För det finns otroligt många tjejer som bloggar, och jag tycker till och med att tjejerna är mer synliga än killarna många gånger.

Skrivet av: Kattis datum: augusti 31, 2005 10:52 EM

Hedrad!

Skrivet av: Bert datum: augusti 31, 2005 10:13 EM

Jag hade inga problem att hitta tjejer som bloggade när den diskussionen gick som hetast och det har inte blivit färre...snarare tvärtom idag...fler tjejer än killar har jag känslan av i dag...

De som sa det där om att det var fler killar tänkte nog bara på de bloggar de läste...

Skrivet av: Bengt datum: augusti 31, 2005 09:20 EM

Så lite så.
Jag gillar att puffa för bloggar.

Två tjejer och en kille brukar det vara i varje bloggtreklöver. Den kom till när diskussionerna gick varma om att det var mest killar som bloggade och har fortsatt av bara farten. Diskussionen bör ha tystnat tycker jag, för inte är det några problem att hitta kvinnliga bloggare. Det finns så många bra bloggar, oavsett om man ser på bloggägarens genus. Via min bloggtreklöver drar jag mitt strå till stacken. Länkar är det som webben vävs av.

Så, ni som har tips på bra bloggar, maila på. Jag tar tacksamt emot tips.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: augusti 31, 2005 07:27 EM

Nej men så kul! Man tackar för komplimangen. :o)

Skrivet av: Hexi datum: augusti 31, 2005 07:19 EM