« Chockartad slut på dagen | Startsidan | Nu bär det hemåt »

8 juli 2005

Långpromenader i Göteborg

Snigel och jag gick och gick, hon skulle visa mig enklaste vägen till hållplatsen för färden till Jontas i morgon. Så kommer jag till hotellet och ser att det går en buss :) precis utanför dit, det förenklade saken betydligt. Fast med tanke på allt gott jag ätit här i Göteborg kanske jag ska ta den långa promenaden ändå. Jag har å andra sidan inte gjort annat än gått och gått hela dagarna. Göteborg är en gåvänlig stad. En vänlig stad. Jag skulle kunna tänka mig att bo här faktiskt.

Jontas, i morgon slipper du inte undan :).

Hakkes limerick var riktigt rolig :). Tack!

// Annica Tiger

Annica Tiger juli 8, 2005 09:12 EM

Kommentarer

Vassego' :)

Skrivet av: Håkan (hakke) datum: juli 11, 2005 10:34 FM

Vad glad jag blir att läsa detta, Göteborg är en del av mitt hjärta:)

Skrivet av: Tant Monica datum: juli 9, 2005 06:00 EM

Roligt att du tycker om Göteborg. Jag blev mycket förtjust i Göteborg när jag flyttade dit från Södertälje 1969. Är sedan dess fanatisk Göteborgsentusiast, fast jag inte bor där längre :-)

Skrivet av: Kerstin datum: juli 9, 2005 02:03 FM