« Göteborg | Startsidan | Långpromenader i Göteborg »

7 juli 2005

Chockartad slut på dagen

Hemma på hotellet fick vi en smärre chock när vi slog på TV:n. Vi har haft en underbar dag, men det har de inte haft i London, minst sagt. Jag har inte smält och tagit in all fakta än. Polletten ramlar nog ned snart.

::::::::::::::::::::::::

Det känns lite fånigt att vara banal och skriva att vi är några bloggare som ska träffas klockan 19.00 på Café Vanilj i morgon kväll (fredag) här i Göteborg. Har du vägarna förbi så kika gärna in.

// Annica Tiger

Annica Tiger juli 7, 2005 10:29 EM

Kommentarer

Vi blir lika chockade varje gång Daniel. Men det är klart - vi är kanske inte lika coola som dig.

Skrivet av: N|. datum: juli 9, 2005 05:04 EM

smä(l)lt - ungefär som häromdagen när jag läste kvällspressens rubriker att´Berhagen fått en kalops istället för kollaps :).

Såklart man bryr sig! Helt avtrubbad är och vill jag inte bli. Terrordåd i Irak eller i London, det är lika illa, tyvärr har irakierna mer av den varan.


Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juli 8, 2005 08:58 EM

Förvånandsvärt att någon faktiskt blir chockad över händelsen i London. Det är inte direkt ovanligt i media med denna typen av dåd. Usa och Spanien någon?

Skrivet av: Daniel datum: juli 8, 2005 01:48 EM

Man måste väl få vara lite banal mitt i allt elände.
Det är hemskt det som hänt men livet stannar inte upp för det. Usch, det låter som om jag inte bryr mig. Visst gör jag det. All världens sorger känns. Jobbigt att hantera bara det att läsa tidningen varje dag och försöka smälta allt det man läser.
Hoppas ni får en trevlig bloggarträff.

Skrivet av: Miss Polyester datum: juli 8, 2005 11:30 FM

Min vana trogen att vara ordvrängare så läste jag självklart: "Jag har inte smä(l)lt och tagit in all fakta än.

Skrivet av: N|. datum: juli 8, 2005 08:30 FM

Vanilj väcker hemkänslor. Jag bodde alldeles nästgårds tills för någon vecka sedan. Just nu önskar jag att det gick att vrida tillbaka tiden en aning.

Skrivet av: r2 datum: juli 7, 2005 11:27 EM