« Nu och då | Startsidan | Snurrig morgon »

23 juli 2005

Flera bombdåd

Egypten kanske inte är rätt resmål i höst, som tänkt? Men å andra sidan. Det är väl det som terroristerna vill. Att turister inte ska åka dit. Med min lite udda logik bör jag och andra därför åka ändå, bara för att visa de extrema grupperingarna som utför dessa dåd att de inte "vunnit", detsamma gäller Turkiet och andra utsatta resmål.

Saxat ur DN.

Minst 50 människor dödades och 200 skadades när bilbomber exploderade i den egyptiska semesterorten Sharm el-Sheikh och det närbelägna Naama Bay natten till lördagen.

// Annica Tiger

Annica Tiger juli 23, 2005 08:00 FM

Kommentarer

Thailand var jag till strax efter tsunamin, tänkte att de behövde turismen och när jag var där kom det bara fler och fler, de tänkte antagligen samma sak.

Jag hade tänkt åka ned till Sharm el-Sheikh eventuellt i höst för att ta ett dykcert och snorkla. Det ska finnas en underbar undervattensvärld där.

Men världen ovan vatten verkar vara osäker just nu.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juli 23, 2005 10:37 FM

Oh nej - ännumer? Jag har inte hunnit läsa tidningarna än, så jag visste inte detta...

Jag håller med dig, man måste visa att de inte vinner på sina aktioner.

Men, hade jag haft råd att åka iväg på en utomlandssemester, tror jag att jag skulle åkt till något av länderna som drabbades av tsunamikatastrofen (Thailand, kanske). Dels för klimatet, men också för att turism är en så viktig inkomst för dem...

Skrivet av: David datum: juli 23, 2005 08:37 FM