« TV-apparaten drog sin sista suck imorse | Startsidan | Fel val, med dubbel betydelse. »

25 juni 2005

Idag sprängs butiken

Jag läste en text hos Researcher (som i sin tur hittat inspirerats av Magnus och försökte kommentera, men Researchers spamfiltret verkar hårt skruvat ;(, så jag kommenterar det här istället och kör en trackback, vilken inte verkar funka.

Idag sprängs butiken, hur kan någon ens komma på tanken att ha det som en rubrik i en annons? Tafflig reklam, som ser hemmagjord ut, är något jag verkligen ogillar. Det finns en affär i Stockholm som säljer billiga kläder och lite annat krafs och deras reklam ser också alltid lika hemgjord ut.

Förstår de inte att utseendet på reklam, om de nu ska kosta på en stor annons, är viktigt?

För att inte tala om företagshemsidor.
Fattar de inte att hemsidan är företagets ansikte ut mot världen?

Rabattvaruhuset ser ut så här nu.
År 2002 såg den ut så här.

Att den var risig 1998 framgår här :).

Om den hemsidan skrev jag
redan i min Reload 1999.
Se nedan.

// Annica

17/11-99
Hur kan man publicera en sajt som http://www.rabattvaruhuset.se/? Har ansvarige för
affärskedjan sett hemsidan? Är det så här folk i gemen uppfattar att en bra, kommersiell sida ska se ut? Nej, det _kan_ jag inte tro. Det _vill_ jag inte tro?
Att en privat hemsida ser ut så här är en annan femma. Jag brukar svara alla som mailar mig och vill ha mitt utlåtande om deras hemsidor att det inte
finns någon *mall* för hur en privat hemsida ska se ut. Jag vill inte *dissa* personliga hemsidor av den orsaken. Det man själv tycker är bra och snyggt och är nöjd med ska vara just den personliga *mallen* för en själv.
Smaken är som baken och dessutom brukar alltid ens första trevande försök se ut som kom och hjälp mig. Men blir man *biten* och gillar html så kommer med automatik
stilkänslan och därmed snyggare, mer funktionella och bättre hemsidor.

Annica Tiger juni 25, 2005 09:00 EM

Kommentarer

Trackbacken till Magnus gick fram inte den till dig. Det går inte heller att kommentera hos dig, Spam filtret är nog för hårt skruvat.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juni 26, 2005 07:58 FM

Berätta - tb ska väl ändå fungera...

Skrivet av: N|. datum: juni 25, 2005 10:28 EM